Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Mart '17

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Yaza Girerken Mükemmel Bir Vücudun Sırrı

Yaza Girerken Mükemmel Bir Vücudun Sırrı
 

Yaza hazırlanırken, biz kadınlar için en önemlisi kısa sürede vücudumuzda sıkı bir görünüm sağlayacak uygulamalar.


Yaz yaklaşırken ister istemez biz kadınları da bir telaştır alıyor. Çünkü güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte bizim de kış boyunca aldığımız kilolar artık rahatsızlık verici hale geliyor. Yazı fit ve güzel bir vücutla karşılamak isteyenler için dünyada da rağbet gören yeni bir uygulama kısa sürede arzu edilen vücut formuna kavuşturuyor. Sıkılaşma, selülit giderme, anti-aging gibi pek çok olumsuz etkiye aynı anda cevap veren Alliance uygulamasının detaylarını İnanır Group’tan Uzman Estetisyen Neyran Çolakoğlu’ndan öğrendim...

-Yeni Alliance uygulamasından bahseder misiniz?
Alliance, kısa sürede etkili incelme, selülit ve anti-aging bakımlarında kullanılan ‘roll ve flap’ teknolojilerini de barındıran yeni bir LPG teknolojisi. Fransız araştırmacıların uyarılan cildin dönüşüme uğrayabileceğinden yola çıkarak doğal mekanizmaların hepsine hakim olmak yarattığı bir yenilik diyebiliriz.

- Bu uygulama biz kadınlara ne gibi yenilikler sunuyor? Diğer uygulamalardan farkları neler?
Öncelikle acısız, ağrısız, 100 doğal ve sıfır yan  etkili bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz. uygulama yapılıyor. Motorize ‘roll ve flap’ların  frekansla titreşim hareketi ve yeni otomatik doku mobilizasyonu ile tek bir bakımda eş zamanlı anında üç etki sağlıyor. Bu da incelme-pürüzsüzlük-sıkılaştırma işlemini aynı anda gerçekleştiriyor. Ayrıca uygulamanın ‘Cilt Tanıma Sensörü’ sayesinde de vakumlama ve roll hareketleri kişiye özel bakım ile her cilt tipine uyum sağlaması için özel olarak ayarlanabiliyor.

- Alliance uygulaması özellikle vücudun hangi bölgelerinde etkili?
Sarkmış bölgeler, kol içi, bacak içindeki hassas bölgeler, diz kapakları, göbek bölgesi, sırt, simit bölgesi ve komple tüm bacak bölgesinde oldukça etkili. Vücudun bu bölgelerinde istenilen pürüzsüz, sıkılaşmış ve incelmiş vücuda sahip olmayı sağlıyor. Ayrıca yüz ve dekolte bölgesinde de uygulama yapılabiliyor.

- Kaç seans  uygulama öneriyorsunuz?        
İlk üç seansta ölçülebilir sonuçlar görülüyor. İstenen şekillenme ve etkiye ulaşmak için haftada iki seans toplam sekiz seans öneriyoruz. Bir seans 30 dakika sürüyor. Ayda bir koruma seansıyla vücut formunuzu kolaylıkla koruyabileceğiniz yıllık plan oluşturabilirsiniz.
 

 
Toplam blog
: 248
: 438
Kayıt tarihi
: 27.04.16
 
 

Almanya'da doğdu. Oradaki öğreniminin ardından üniversite eğitimi için Türkiye'ye döndü. Gazeteci..