Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mart '16

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

YAZA ZAYIF VE FİT GİRİN

YAZA ZAYIF VE FİT GİRİN
 

Yazın tadını çıkarın


 

YAZA ZAYIF VE FİT GİRİN

Yaz geliyor ve birçok bayan kilo verme ve selülitlerden kurtulma telaşına girdi bile. Çeşitli diyet ve spor egzersizleri yapıp kilo verememekten şikâyetçi bayanlar için bölgesel zayıflama yöntemleri ile kolay kilo verebilmek aynı zamanda selülitlerden kurtulması mümkün. Sizin için bölgesel zayıflama metotlarını inceledik.

Velashape

Radyo Frekans, infared, vakum ve mekanik masaj şeklinde dört sistemi bir arada bulunduran Velashape yöntemi ile vücudunuzu yeniden şekillendirebilirsiniz. Ayrıca selülit azalmasına yardımcı olan FDA onaylı bu cihaz elos teknolojisi ile vakum teknolojisini birleştiren ilk ve tek tedavi yöntemi. Son derece konforlu bir uygulama olan bu teknoloji kızılöztesi ışık ile dokuyu 5 mm derinliğe kadar ısıtıyor, Radyo Frekansları ile 2 mm ile 20 mm derinliğe kadar ısı noktalarını eşit şekilde yayıyor ve daha sonrasında uygulanan vakum ile dolaşımı arttırıp ısının etkisini kuvvetlendiriyor. Mekanik masaj kolajen ve elastin hücreleri uyarılıyor ve bu uyarı daha çok kolajen ve elastin hücre üretimi sağlıyor. Bunun sonucu olarak ciltte sıkılaşma sağlanıyor ayrıca selülit görünümünün de azalmasına neden oluyor.

Alidya

Düzensiz beslenme, hareketsiz yaşam ve yanlış gıdalar sonucu kan dolaşımımız zayıflar. Ciltte meydana gelen bu bozukluk Alidya’da kullanılan özel solüsyonlar cilt altına enjekte edilerek selülitlerin giderilmesini ve selülite sebep olan problemlerin ortadan kalkmasını sağlar. 15 günlük seans aralıkları ile sadece 30 dakikanızı ayırmanız yeterli olacaktır. Ayrıca Alidya yöntemi uzmanlar tarafından kişiye özel belirlenecek başka uygulamalar ile kombine edebilir, maksimum etkiye ulaşabilirsiniz.

Aqualyx

“Ameliyatsız liposuction” diyebileceğimiz bu yöntem ile 15 günde 4 seanslık işlemler sonucunda 3 bedene kadar incelebilirsiniz. Cilt altına enjekte edilen özel formüllü bir solüsyon sayesinde yağ hücrelerine nüfus eder, bu özel formül yağ dokusu çeperini parçalar ve 25 gün içerisinde vücuttan atılmasını sağlar. Yağlanmanın bol olduğu bel, basen ve bacak bölgelerinde etkisi oldukça yüksek olduğu gibi gıdı ve kol içlerine de uygulanabilir. Ameliyatsız ve kalıcı bir incelme yöntemi arayanlar için birebir olan bu uygulama ile yaza girmeden fit ve sağlıklı vücuda kavuşun.

 
Toplam blog
: 51
: 582
Kayıt tarihi
: 10.12.14
 
 

1968 yılında İstanbul'da doğdum. Lise eğitimini Kabataş Erkek Lisesi'nde aldım. 1985 yılında İsta..