Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Eylül '17

 
Kategori
Blog
 

Yazar Rukiye Türeyen’den Bayram Mesajı…

Yazar Rukiye Türeyen’den Bayram Mesajı…
 

Hayırlı BAYRAMLAR.


Merhaba sevgili okurlarım… Kurban Bayramını icra edeceğimiz şu günlerde, küs olanlarımız vardır. Yanlarına gidemiyorsak bile, uzakları yakın eden telefon aracı ile arayıp helalik alalım.

Barışmak istediğimizi belirtelim. Karşı taraf bu uzatılan zeytin dalını almıyorsa, biz elimizden geleni yaptık demektir. Kurban kesenlerin kurbanları kabul olur inşallah. Kestiğmiz kurbanın bir kısmını durumu olmayan insanlarımız için ayırmalıyız. Unutmayınız bayram kardeşlik demek, paylaşmak demek. Paylaşalım ki; kazancımıza bir yağmur misali bereket yağsın.

Allah’ım herkesin yuvasına huzur ve birlik, mutluluk versin. Ülkemizin huzurunu bozmaya çalışan kim varsa Allah’ım fırsat vermesin.

Sevgili okurlarım… Arakan’daki vahşet durdurarak bilmeden devam ediyor. Bizler yurdumuzda, yuvamızda, tatil beldelerinide tatil yaparken, Arakan da Müslüman kardeşlerimiz türlü işkencelere maruz kalıyor. Lütfen bunları unutmayarak ve görerek yaşayalım ve yardım elimizi uzatalım. Türkiye’nin de başına bir bela gelirse yardım istemeye yüzümüz olsun.

Tatile giden okurlarım, gidiş ve dönüş yolunda lütfen dikkatli olun. Trafik kurallarına uyarak hareket edin.

 Mezardaki sevdiklerimizi bir tek bayramdan bayrama hatırlıyoruz maalesef. Asıl gurbet mezardır… Geri dönüşü yok çünkü. Hayatta kalan sevdiklerimizin Değerini bilelim. Bir altına ya da mücevhere nasıl ihtimam gösteriyorsak Sevdiklermize de öylesine ihtimam göstermeliyiz.

 

Tüm içten duygularımla kurban bayramınızı kutlar, barış, sevgi,

Huzur dolu bir bayram geçirmenizi dilerim.

 

Rukiye Türeyen!

 
Toplam blog
: 55
: 263
Kayıt tarihi
: 31.05.17
 
 

Rukiye TÜREYEN kimdir.     1980 yılında Sakarya'da doğmuştur. Üç aylıkken geçirdiği menenjit hast..