Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Ne güzel bloglar yazdık, ne muhteşem dostluklar kurduk; onlar kaldı baki...

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Dördül / Rubai: Senli Benli

Oysa anlamakta direnmeseydi; açılmazdı ufkunuz, saçılmazdı kelimeler etrafa ve kalabilir miydi yazdıklarınız dimdik ayakta? Sevgi ve selamla.

04 Mart 2018 13:02
Çok Çocuk Sahibi Olmanın Yolu…

Bence de en az 3 çocuk sahibi olmalı çiftler! Onlar da evlenince aileye 3 gelin-damat daha girecek ve üçer de torun düşünülecek olursa 17 kişilik bir aile demek bu. Bundan büyük mutluluk olabilir mi dostum! İnsan dediğin yemeli-çalışmalı-üremeli. Çocuklar, torunlar iyi okullarda okuyabilecek, kolayca iş bulabilecek, mutlu-mesut yaşayabilecekler. Benzin fiyatlarına zam gelince hopluyor millet, oysa ne güzel indirimler de yapılıyor! Hep şikayet hep şikayet, biraz pozitif olmak lazım! Adam aynı apartmanda resmi karısı ve iki de imam nikahlı karısıyla farklı dairelerde yaşıyor; ne yani, zina mı yapsın, kadıncağızlar metres mi olsun! Düşünmeden konuşuyor insanlar! Abdülrezzak’ı anlayan hâkime de bravo. Dostum şu anda “Ayva Reçelli Tas Kebabı” tarifi üzerinde çalışıyorum, yakında paylaşacağım sizlerle. Hunim kafamda, tefim elimde! Sabır ve selametle.

03 Mart 2018 11:10
Kılıçdaroğlu'nun Galiba Hayatının Hatası...

O koltuklar öyle tatlı ki hiçbir lider bırakmak istemiyor! Kılıçdaroğlu çok iyi yürekli bir insan, vatan ve millet sevgisinden de kimsenin şüphesi yok; lakin CHP’nin onunla bir yere gidemeyeceği de ortada! Son kurultayda keşke kendi rızasıyla seçime girmeseydi, “Ben 10 yıldır görev yapıyorum, -yeni bir başlangıç adına- nöbeti bir başka arkadaşıma devrediyorum. Millet adına CHP’nin başarısı önemlidir.” deseydi, yücelirdi; ama yapmadı ve bence CHP seçmeninden epeyce oy İYİ Parti’ye kayacaktır. Sabır ve selametle.

03 Mart 2018 07:36
 
Toplam blog
: 462
: 1159
Kayıt tarihi
: 07.03.09