Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Ankara Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu (İletişim Fakültesi) Radyo ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Yaklaşık 15 yıl Ankara, İzmir ve Çin'de çeşitli yazılı, görsel ve işitsel çeşitli basın kuruluşlarında gazetecilik mesleğine ilişkin değişik görev ve seviyelerde çalıştım. Meslek aşkıma yerel ve ulusal, basılı ve elektron..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
 
Tüm Önerilerim »
Bir Dil Güneşi Battı

Öğrencisi olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduğum; eğitim öğretim yaşamımda en sevdiğim öğretmenlerimdendi. Türçeye ve bizlere katkısı büyüktür. Çok verimli bir yaşam sürmesi, öğrencilerince çok sevilmesi, çok güzel iletilerle uğurlanması tesellimiz oldu. Bayramın ilk ölüm haberini aldık. Bayram çok hüzünlü geçti bizler için. Hep sevgi, saygı ve rahmetle anacağım ve çok çok özleyeceğim.

06 Eylül 2017 19:25
Kadının hakları ve kazanımları açısından geriye gidiş: Boşanma komisyonu raporu

Bu yazımı kendi facebook hesabımda paylaşmakta epey zorlandım. Sanırım; teknik bir sorundan kaynaklanıyor. Ben de mecburen yorum yazarak paylaşayım dedim.

27 Mayıs 2016 03:07
Kut'ül amare gerçekleri..

Haftalardır Kut'ül Amare ile ilgili doyurucu bir bilgi, yazı, haber arıyordum. Okuduklarım içinde konuyu en iyi açıklayan yazı sizinki. Teşekkürler. Saygılar.

14 Mayıs 2016 15:25
 
Toplam blog
: 134
: 869
Kayıt tarihi
: 06.07.11