Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Med cezir içinde kafasına estiği gibi yaşayan bir havva kızı birazcık kağıt kalem aşinalığı olmasına rağmen maymun iştahlılığı herdaim yakasına yapıştığından bir türlü dikiş tutturamamıştır hiçbir işte eskilere ait bir ses ararken dönüp arkasına bakmış ve hadi diyen fısıltının peşine düşmüştür demek ki yine bir zaman gelmiş v..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Şair Feyzi Halıcı'yı da Kaybettik

Türk edebiyat yazınının ustalarından birini daha sonsuzluga ugurluyoruz. Sahsinizda bas sagligi diliyorum.Dilerim onlar gibi yazma ruhuna sahip olabiliriz.Saygıyla.

10 Ekim 2017 23:32
Tehlikenin Farkında mısınız?

Maalesef günümüzün en mühim meselesi:ifşa. Hayatimizi sinirsizca sergilemeyi statu gostergesi kabul ettigimiz surece can yakici durumlar kacinilmaz.Yillardir herkese ogudumdur ozel hayatinizi orda burda desifre etmeyin. Umarim bilinc citamiz yukselir. Tesekkurler saygilar.

05 Ekim 2017 18:07
Hayvana Zulmeden Zalimdir

Insan olmayi basarabilmek ne kadar zor bir haslet degil mi?!Umudumuz hep var olsun bunu basarabildigimiz gunleri gorme adina.Doga ve hayvan sevgisi, koruma duygusu olmadan buyumeyen cocuklarin oldugu gelecek tek temennim. Kaleminize saglik.

05 Ekim 2017 10:34
 
Toplam blog
: 432
: 6177
Kayıt tarihi
: 08.10.06
 
 
 
 

 
*Kafama göre takılma halim herdem bakidir tatlım* *Muckkk*