Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Şubat '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Yazı havası

Yazı havası
 

"Yazı yazacak bir hava var" diyorum kendi kendime..Yazmanın havası olmaz ama böyle kapalı, yoğun bulutların hakim olduğu zamanlarda..Kitap okumayı, uyumayı, denize bakan bir yerdeysem de gemileri ve dalgaları izlemeyi çok severim.. Sıcak bir bardak çay yanında bir dilim kek veya poğaça da olursa gel keyfim gel..Çay yoksa kahveye hayır demem elbet ama ilk tercih bellidir.

Uykum yok, kitap seçeneğini de erteleyebilirim ama yazma konusuna gelince..Evet evet bu hava yazma havası.. Konu çok, olay çok, verilen ara uzun....Ne kadar birikmiş her şey böyle..Nereden ve nasıl başlamak gerek..Bakıma gidip bakılamayan bilgisayarın arızası, iki saat kullanmak için pazarlık yaptığım diz üstü bilgisayar,....Ayyy bunun sonu gelmez ki..Olan, güncelliğini kaybeden konularıma, söylemek istediğim sözlerin gün ışığına çıkamadan unutulmasına oluyor...

Bulutların yoğunluğu arttıkça artıyor..Yağmur yağdı yağacak..Keşke bir süre kimse gelmese, çağırmasa, sadece cümlelerimle kalabilsem, uzun zamanların hasretini dindirebilsem diyorum ama nerdee...Annesinin emanet ettiği yiğenim uyanıyor, bilgisayarımla işim var diyen kardeşim kapıyı tıklatıyor, midemden açlık sinyalleri geliyor, annemin "Tuğba" diyen sesi geliyor..Halbuki on dakika öncesine kadar ne kadar sakindi ev..

Yazı yazacak hava var.. Hem de bir tane de değil başlayınca bir iki tanenin ard arda sıralanacağı bir hava ve ruh hali..Biraz rahat bıraksalar, çağırmasalar, bilgisayarı istemeseler.. Offf of..tam da bozulacak zamanı buldu benim bilgisayarım..Ne vardı biraz daha dayanabilseydi sanki..

Şans işte ne diyeyim bu duruma..Yazdırmayacak bunlar anlaşıldı..Kimbilir belki ilerleyen saatlerde yine bir fırsat bulup bilgisayarı da alırsam...belki bir değil iki tane..hem de ard arda...Ne güzel olur ama.


resim kaynağı: www.derinmavi.com.tr.dm.ımages.pıct0021a.jpg
 
Toplam blog
: 126
: 2338
Kayıt tarihi
: 01.08.06
 
 

Kompozisyon derslerini biraz daha fazla önemsediğim, uzun cümleler kurmaya başladığımdan bu yana sev..