Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Mart '18

 
Kategori
Yetenekler
 

Yazı Hırsızları, Kabiliyetsiz, Cücük, Şapkadan Çıkan Başkanlar!

Yazı Hırsızları, Kabiliyetsiz, Cücük, Şapkadan Çıkan Başkanlar!
 

Her hangi bir yerden birilerine cevaben yazılmış başkasına ait bir yazıyı, ihtiyaç halinde kopyala yapıştır yaparak "ben yazdım" mantığı ile paylaşmak içerik hırsızlığına girdiği gibi yazım dünyasında onursuzluk ve ahlaksızlık olarak adlandırılır! Bu aynı zamanda okuduğum kadarıyla FSEK ‘in 71. maddesine göre suçtur. Alıntı yapmak serbesttir ancak bu da kısa bir cümleyi geçmez ve yazının altına "devamını okumak için verdiğim linke tıklayın" notunu düşerseniz eyvallah. Ama başkasının yazdığı ve başka bir zamana ait bir makaleyi bu yaşadığımız ana zamana getirmek ve bundan manevi çıkar sağlamaya çalışmak bir kez daha söylüyorum içerik hırsızlığıdır!

Daha önce de belirttiğim gibi işini tam anlamıyla yerine getiremeyenlerin başvurduğu sığ politikadır. Koltuk sevdasıyla harmanlanmış başarısızlıklarına kılıf arayan eziklerin zeytinyağı gibi üste çıkma çabasıdır! Acizliktir. Bu beceriksiz zihniyetler bu güne kadar karabasan gibi halkın üzerine çökmüş ve ülke olarak gelişmemize mani olan karanlık çağın vampirleridir?

İnsanların geleceğini, işini, aşını, sağlığını çalmak neyse fikir hırsızlığı da odur! Ha insanların fikrini, umudunu, inancını çalmışız ha şeker, salça, konserve vs fabrikasını (!) Tabi’ki bu Ahmet’in, Mehmet’in sorunu değil Türkiye’nin sorunu! Hiç bir fikri olmayan insanları başımıza bilmem ne başkanı yapar ve sonra etraflarında dolanıp aval aval bu adamlara bakıp sürekli” heee şimdi ne olacak?  Diye birbirimize sorarsak olacağı bu…

Bir parça ekmek bulduğumuza, yediğimize şükredelim!

Sorumluluğunu bilerek hizmet eden gönüllü veya maaşlı başkanlarımızı takdir ediyor ve çalışmalarını dikkatle izliyoruz. Hepimiz; yani emekçiler her şeyin en iyisine layıktır. Ancak üzerlerine düşeni yapmak yerine adını soyadını yazamayan, doğru dürüst bir cümle kuramayan saksı başkanlar; yönetemedikleri dernekçiliği, kooperatifçiliği, belediyeciliği bir kenara bırakıp devleti yönetenlerin kabahatlerinden, yanlışlarından dem vurması, kopyala yapıştır ile haber çalıp onun üzerinde kendisi yazmış gibi fikir beyan etmes fikir yürütmesi, ahlaksızlık, onursuzluk kendini bilmezliktir!

(Elbette biz halk olarak bizi ilgilendiren, yöneten devletin tüm kurumlarını muhalefeti ve hükümeti eleştirmeye hakkımız var. Tabi ki zekâmızın yettiği kadarıyla iftira atmadan vebal altına girmeden, eleştirimizi yapacağız. Çünkü bizim başka bir devletimiz yok. Bunu kapıdaki düşmanın ekmeğine yağ sürer gibi veya onların bayrağını sallamaya meraklı hainler gibi yapmayacağız elbette! Bizim eleştirilerimiz çözüm amaçlı, işimiz, aşımız, sağlığımız çocuklarımızın geleceği için olur ve olmalıdır).

Ama size ne oluyor cücük başkanlar?

Sırtımızdan geçinip bedavadan asalak gibi yaşadığınız yetmiyormuş gibi bir de bize çakma, çalma haberler ile millete akıl vermeye kalkıp hedef gösteriyorsunuz! Bizim birinci hedefimiz sizin gibi asalak başkan ve soytarıları, verimsizleri, beceriksizleri, beceriksizliklerine kılıf arayan iftiracı asalakları sırtımızdan atmaktır. Dirsek çürütmeden elde ettiğiniz, içine ettiğiminin kariyer manyaklığınız ve inadınız yüzünden hem ülke, hem ülkemiz insanları zarar görmektedir.

Takım elbiseyi giyip Mustafa Kemal Atatürk’ü kabrinde ziyaret etmek sizin ona yakışır bir adam olduğunuzu göstermez!  (İstisnalar hariç) Sizin, İnsanların şuuru ile aklı ile oyun oynadığınızı insanlarımızın değerleri üzerinden bana göre algı yaptığınızı gösterir! Şayet hakikatten ülke ve insanlarımız için elle tutulan gözle görülen bir katma değeriniz varsa veya bu oluşuma maddi manevi bir katkınız olduysa işte o zaman Atamızın karşısına hak eden bir lider ve ya “Başkan” olarak çıkmaya yüzünüz var demektir.

Yoksa traştan ziyaretler göstermelikten başka bir şey değildir…   

Bu düşünceye kilitlenmiş karanlık çağ zihniyetine sahip siyasi dinozorlar benim gözümde; hâkimin önüne takım elbiseyle çıkan vatan hainlerinden bir farkı yoktur…

Sizi gidi Cüc-Cük Başkanlar sizi!

 

 
Toplam blog
: 438
: 826
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

Milliyet Blog'a hangi vesile ile kayıt olduğumu doğrusu hatırlamıyorum!  Bende birçoğunuz gibi ya..