Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Duyarlı olduğum konularda; düşündüklerimi, bildiklerimi ve birikimlerimi paylaşmak üzere burada bulunuyorum. Yapacağınız yorum ve eleştirileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Cennet ahhh cennet ahhhh şehitlerimiz..

Sn.TLY EKR. Yorumum iki kısımdı, ilk kısmı okumamışsınız ya da size ulaşmamış. Halbuki ben okeylediğimde "gitti" mesajı almıştım. Yorumum uzun olduğu için ikiye bölmüştüm. Sistem iki sıralı yorumu kabul etmemiş olabilir. Bu yazıdan sonra ilk yorum kısmını yeniden yollamaya çalışacağım. İyi günler.

11 Eylül 2015 21:17
Cennet ahhh cennet ahhhh şehitlerimiz..

gazetecilerle irtibat kurmaz mıydınız mesela? Cenaze namazı kılınırken orada TV ve basın olmayacak mıydı? Onlar da mı sormayacaktı, bu şehit Dağlıca şehitleri içinde yoktu nereden çıktı diye? Biz yazarlar halkın genelinin düşündüğünden farklı düşünmeliyiz ki onlara verecek bir şeylerimiz olsun, yanılıyor muyum? Kulaktan dolma bilgiler tehlikeli. Örgütün ekmeğine yağ sürmeyelim. Böyle bir durum varsa zaten ortaya çıkar. Hangi devirde yaşıyoruz? Burada öksürsek, dünyanın diğer ucundan duyuluyor. İletişim vasıtaları malum... İyi günler.

11 Eylül 2015 01:07
Ha Gazze, ha Gezi! Müslüman’a Müslüman eziyeti!

İsmail Bey merhaba. Evet aynen öyle, dediğiniz gibi "Müslümana Müslüman eziyeti". Ama farklı olan bir nokta var ki, Kerkük ya da Çin'de ki Müslümanlar, "ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar" misali, bazılarının hiç mi hiç umurunda değil ki, tıpkı Gezi ve Taksim'de kilerin birilerinin umurunda olmayışı gibi. Malum; Müslümanlık var Müslümanlık var, olmuşuz üç-beş parça...Gelecek günler daha da belirgin zulümler görecek o Müslümanlar. Sağlıkla kalın.

02 Temmuz 2014 23:23
 
Toplam blog
: 136
: 2817
Kayıt tarihi
: 20.03.11