Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Nisan '09

 
Kategori
Futbol
 

Yazıklar olsun!

Yazıklar olsun!
 

www.milliyet.com.tr


Daha bir hafta evvel milli takımın başarısı için ter döken Arda, Semih, Emre Aşık derbi maçta kırmızı kart görürken, maç içinde birbirlerinin boğazına sarılan Sabri, Emre Belezoğlu, gibi takımlarından aldıkları paranın hakkını veremeyen futbolculara yabancı futbolcular da katılınca Fenerbahçe Galatasaray karşılaşması futbol maçından başka her şeye benzedi.

Önümüzdeki hafta Fenerbahçe Ankara’da Ankaraspor’a oynayacak. Takımın forvetteki as futbolcusu Semih ile defanstaki en önemli futbolcusu Lugano kırmızı kart cezalısı olurken, aynı şekilde, Galatasaray Büyükşehir Belediye maçında Galatasaray’ın son haftalardaki en başarılı futbolcuları Arda ve Emre Aşık da takımdaki yerlerini alamayacaklar.

Maçtan sonra ise futbolcular, rakip takım futbolcularını suçlarken, Arda, Lugano’nun Emre Aşık’a vurduğunu, Semih’in de kendisine vurduğunu, buna karşılık kendisinin de Semih’e iki defa vurduğunu iftiharla anlatıyordu. Semih ise Arda’ya vurmadığını sadece ayırmaya çalıştığını, Arda ve Sabri’nin maç içersinde devamlı kendisine küfür ettiğini söylüyordu. Ailece birbirleriyle görüştüklerini söyleyen Semih bu küfürlere çok üzüldüğünü anlatıyordu. Galatasaray kalecisi, Semih’i silkelerken, herkes birbirine vuruyordu. İyi ki futbolcuların elinde silah yoktu. Yoksa birçok kişi kim vurduya gidecekti. Olayların ateşleyici ise son günlerde Fenerbahçe ile sözleşme yapmaya nazlanan Lugano idi

0-0 biten sonuç ise iki takımın da şampiyonluktan uzaklaşması demekti. Ligin bitimine 7 hafta kala, her iki takımın Sivasspor'la puan farkı 8 e, Beşiktaş'la olan puan farkı da 7 ye çıktı. Bu takımlar eğer Bursaspor'a yakalanmazlarsa UEFA kupasında ülkemizi temsil edecekler.

Bu olaylardan sonra artık Milli Takım’dan da ümidim kalmadı. Bu kadar kavga ve küfürden sonra şampiyon olsanız ne yazar!

Hepinize yazıklar olsun!

 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..