Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Tokat'ın Yeşil Niksar'ında 1985 yılında doğmuşum. İstanbul'da yaşıyorum. Açıköğretim İşletme 3. sınıföğrencisiyim. Aynı zamanda emlak ofisinde çalışıyorum.Bolca yazmayı,kara kalem çalışmayı,müzik dinlemeyi ve kısacası sanatı seviyorum. Doğaya ve hayvanlara olan aşkımı da es geçemem:)

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
AKP'yi ne bozar. 5 :Mutaassıplık, mahalle baskısı halkın canına yeter

zor işte. üniversiteler devletinse bile tonlarca para harcamak gerekiyor. geçen hafta genç bakışta omuzları çökmüş bir genç söyledi. bir senede üç milyar harç hurç parası vermişler. geri kalan masraflarını varıp biz hesap edelim. ben de öğrenciyken devlet para verdi her ay annemler rahat etti okul bittti geri aldı annemler sıkıştı.okumamak için bir sürü sebep açlık sınırı bunu söyler baksak,okumak şurda dursun biz girelim çarşafa erkekler şalvar cüppe müslümanlık göstere göstere yaşanır böyle. maazallah daha fazla konuşup cehennemlik olmayalım..

09 Mayıs 2011 11:17
Dünya sekreterler günü

ben de ondokuz mayıs ünv. büro ynt.ve sekreterlik mezunuyum ve açık öğretim işletmeden devam ediyorum eğitimime. bu mesleği severek seçmedim,fakat ne kadar önemli ve sabır gerektiren bir iş olduğunu çalışmaya başlayınca anladım. şimdi de çok sevmiyorum farklı ideallerim var gerçi ama bu mesleğe bana sabrı,düzen ve tertibi, istikrarlı ve güçlü olmayı öğrettiği için minnettarım. annelik benzetmesi de hoşuma gitti.sizin de gününüz kutlu olsun,teşekkürler yazınıza.

03 Mayıs 2011 15:21
Oldum ben oldum...!!

ben istanbul yakacıkta oturuyorum sultanbeylide çalışıyorum. altı gün otobüslerde kırk dakkalık çile dolduruyorum.kırmızı ışık ihlalimi dersin,ayktakileri umursamadan yapılan ani frenler ve savruluşlarımız mı daha çok yolcu kapma yarışlarında talan olan yaşlılar hamile kadınlar ve hastalar mı. kavgası gürültüsü zaten bitmez.istanbul demezler bileburdakiler asya tarafına. avrupa yakasına giderken istanbula gidiyoruz derler. orda belki hayat var ama bizim kiralara yetecek maaşımız işimiz yok malesef. birgün sınav çıkışı kartal sahiline attım kendimi. pek insana benzemeyen bi varlık gelip beni arkadaş olalım diye rahatsız etti,ısrarları da cabası. öyle bunalmıştımki elimde bıçak olsa cinnet geçirip doğrardım deyip kendimden korkuyorum şimdi.burda insan insana insan hayvana doğaya tahammül etmiyor sevmiyor.kalın o cennette hatta kıpırdamayın.çok doğru bir karar emin olun sizinkisi.

19 Nisan 2011 12:45
 
Toplam blog
: 37
: 1522
Kayıt tarihi
: 18.08.09