Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Kasım '10

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

yazili basin kan kaybediyor

yazili basin kan kaybediyor
 

Google`dan aldim


Once hatiri sayilir bir okuyucu kitlesine sahip olan hurriyet gazetesi kose yazari sayin Emin Colasan sonra ayni meziyetlere sahip sayin Bekir Coskun simdi de yazilarinda kullandigi uslup ile kimseyi kirmamaya calisan, okuyucudan gelen elestiri uzerine ertesi gun yaptigi yanlisliktan dolayi ozur dileyen, her iddiasini kaynak gostererek belgeleyen yazili basinin bilge kisisi, sayin Oktay Eksi yazdigi yazidan dolayi istifa ettirildi. Kelimeleri itina ile secen degerli sahsiyete bu davranis sekli uygun gorulmusse durumun vahametini siz dusunun.

Sirada ayni gazetede kose yazari olan sayin Tufan Turenc, ondan sonra sayin Yilmaz Ozdil, daha sonra sayin Yalcin Dogan var. Ortalik biraz yatissin uygun ortam olustugunda sozunu ettigim degerli sahsiyetler de, ya istifa ettirilecek ya da isine son verilecek. Istifa yolu gazete yonetimi acisindan daha uygun tercih. Bu yolla gazete kendini temize cikarma yolunu seciyor.

Gazeteden ayrilan isimler okurun deger verdigi ciddiye aldigi degerler. Gazetelerden isten ayrilmalar tabi ki dogaldir. Dogal olmayan kisa surede bu kadar kisinin ayni gazeteden ayrilmasidir. Tabi ki okur yasananlari degerlendiriyordur.

Aslinda sayin Oktay Eksi`nin, sayin Emin Colasan`in ve sayin Bekir Coskun`un beraber olarak televizyona program yapsalar, gazetede calistiklari surece yasadiklari olaylari izleyici ile paylassalar ne kadar guzel olur degil mi? Kapali kapilar arkasinda olanlari bizler de ogrensek.

Bu yazinin yayinlanma sansi her ne kadar az olsa da sansimi denemek istdim.

 
Toplam blog
: 377
: 711
Kayıt tarihi
: 05.08.06
 
 

Türkiye'yi ve Türk insanını çok seviyorum. Dünyada bütün canlıların yaşam hakkı olduğuna inanıyorum...