Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ocak '10

 
Kategori
Blog
 

Yazımı Çalmaya Devam Ediyorlar

Yazımı Çalmaya Devam Ediyorlar
 

Bursa.bel.tr. adlı siteden alıntıdır, konumuzla direkt ilgisi yoktur, manşet acaip alakalıdır yalnız


Bu sayfalarda daha önce de birkaç defa gündeme getirmiştim. 01-Kasım-2006 tarihinde, ilk kez burada yayınlamış olduğum Leyla Mecnun'un Nesiydi Sahi başlıklı yazım sanal alemde, geçen zaman diliminde pek bir meşhur oldu. Oldu olmasına da bundan mutlu mu olmalıyım, sinir mi karar veremedim?

Bir-iki yıl önce, arama motorunda yaptırdığım aramalarda yüz küsur sonuç çıkarken, daha beş dakika önce yaptırmış olduğum ve sadece başlıktaki cümle bütünü haliyle gerçekleştirdiğim aramada tam 2390 sonuç çıkmakta. Forum sitelerinde yazılmış; aşk, edebiyat, dini içerikli sitelerde kullanılmış; birtakım mesleki oluşum platformlarında şekil yapılmış.

En son kullanan kişi ya da site de çok meşhur bir şarkıcının fan sitesi.

Yahu gülsem mi, ağlasam mı; cidden karar veremedim.

İçlerinden birkaçı dışında adımı anan, imzamı koyan yok. Hatta bazıları, yazıma gelen acayip olumlu ve övgü dolu yorumları; kendileri yazmış gibi bir güzel sahiplenip, cevaplar vermişler.

Birkaç defa, yazı hırsızlarına ya da daha iyi niyetli bir yaklaşımla bilmeden de olsa etik dışı alıntı yapanlara uyarı mesajları atmak istedim ama hepsi illa ki bir üyelik kaydı falan istediği için uğraşmadım.

Sahi dostlar. Siz olsanız ne yaparsınız benim yerimde?

Geçen sene bugün: Porno Film Yıldızı mı, Şeytan Askeri Bir Satanist mi?

 
Toplam blog
: 898
: 3759
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

İzmir'de yaşıyorum.    Çok uzun yıllar öncesinden başlayıp, hiç ara vermeden bugünlere kada..