Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Eylül '15

 
Kategori
TV Programları
 

Yazın Öyküsü 11.Bölüm Tunç tutuklanıyor!

Yazın Öyküsü 11.Bölüm Tunç tutuklanıyor!
 

Yazın Öyküsü 11.Bölüm Fragmanı


Tunç'un, hayatını karanlığa gömerek, ciddi birisi olmasında en büyük katkı sahibi olan Haluk'u, Yazın Öyküsü 11.Bölüm Ege'ye, babası olduğunu itiraf etmemesi için, sert dille konuşmaya kapısına kadar gitmiştir. Haluk, herşeyini aldığını ama, oğulunu asla ondan koparamıyacağı yönden Tunç, meydan okumuştur. Konuşmaları esnasında ayağı takılarak, sert cisme kafası isabet etmiş, hayatını kaybetmiştir. Yazın Öyküsü 11.Bölüm Fragmanı olaylarıda bu esnadan gelişecektir. 

Tunç, geldiğine resmen bin pişman olurken,  işin kötü tarafı yaşanan durumu kimseye kaza olarak gerçekleştiğini anlatsada, inanmayacaklarından emindir. Olay yerinden kaçsada, arkasından sürükleneceğinin farkındadır. Umut'la, olan evlilik sözleşmesinin hızını artırarak, hemen düğünü yapmak isteyecektir.  Polsler Haluk'un, şüpheli ölümünü çoktan inceleme altına almış, bütün deliler Tunç, gösterdiğinden tutukla emiri çıkartılmıştır. Düğünü esnasında polisler basarak Tunç, hapishaneye götürecek, cinayet işlemekten yargılanacaktır.

Yazın Öyküsü gidişatını değiştirecek bu olayın Umut, Tunç'la evlenememiş, evleneceği adamında katil olarak suçlanmasını bir türlü akıllı almamaktadır. İşin kötür tarafı onda Tunç, katil olabileceği ihtimaline inanmaktadır. Tunç, zor duruma düşmüş, hiç destekleyenide yoktur. Büyük çıkmaza girerken, sizce kurtuluşu nasıl olabilir?

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..