Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Temmuz '15

 
Kategori
TV Programları
 

Yazın Öyküsü 5. bölüm. Yaz, tehlikede!

Yazın Öyküsü 5. bölüm. Yaz, tehlikede!
 

Yazın Öyküsü 5.Bölüm Fragmanı


Ailesini bulmak için bin tane dilek kuşu yapması gerekliydi. Bin'ini daha tamamlamayadan karşılarına çıkmasına sevinmesi gerekirken, arkadaşlarından kopmak istemediğinden Yaz, gerçekten bir türlü mutluluğa erişememiştir. Ferhat'la, yaşadığı son yakınlaşma olayında Ekim'de, şahit olduğunda aralarında büyük kargaşa yaşanmış, aşkından vazgeçebileceği kadar çok sevdiği kız kardeşi ona ağızına geleni sayarak, tehditler savurmuştur. Etkisinde kalarak, ilk işi Ferhat'la, yollarını sonsuza kadar ayırmaktır. Ferhat, adına bu konuşmanın sonu istediği gibi tamamlanmayarak burada bitmeyeceğini, kaderlerinin onlara ait olduğunu söyleyerek noktasını koymuştur.

Arkadaş ortamından uzaklaşayan Yaz, Yazın Öyküsü 5.Bölüm Fragmanı ailesine daha'da çok yakınlaşacaktır. O sırada alışmasına yardımcı olan Ege'le, yakınlaşmaları onları takip eden Ferhat'ın, dikkatini çekerek deliye dönmesine sebep olacaktır. Akıllından bin türlü senaryo, planlar geçerken sonunda birisini kararlaştırarak gerçekleştirmeye karar verecektir.Eğer ki sevdiği kızın onun olmayacaksa, canını dahi almayı göze alarak paylaşılmaz bir kıskançlığa sahip olduğunuda ortaya çıkaracaktır.

Yaz'a, karşı silahlı saldırı planına uyarak, en uygun anı kollayacaktır. Sonunda karşısına dikilerek eğer ki "Bizi ancak Ölüm ayırır" Demiştim. Gözünü kapatan Yaz'ın, ölümünü beklerken Mert, Umut, yetişerek kızını kurtaracaktır. Böylelikle ailesine daha yakınlaşmasına bu olay sebep olacaktır. http://www.yazinoykusudizisi.com/2015/07/yazin-oykusu-5bolum-fragmani.html

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..