Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mart '15

 
Kategori
Deneme
 

Yazmak girdap ve kelimeler

Bir saklı duran ve sembolü andıran sandıktan çıkan kelimeler, ruhun gizemle örülü mutluluk arayışı, neşeli ve hüzünlü temalar...

Severek, mutluluğu hatırlatan anılarla dolu sevinç hikayeleri.. Kalp nasıl atar, yazının her kelimesinde, hecesinde, harfinde..

Bu hep olmalı dersin. Yazı, yaşamı anlamlandıran, ruhundaki girdabı, neşeyi, sancıyı, hedeflerini, hüznünü, mutluluğunu taçlandıran..

Bugün bir ağacın altında, rengarenk çiçeklerin yamacında, buz gibi şelalenin altında bir anı zamana kazındı. Mutluluğun, sevginin yansıması, ayın kan rengi ışıklarına dokundu. Zaman kendini gösterdi. Varım, dedi. Bu nidalar senin başkaldırın ! Yılmak, mutluluğu andıran anılarla dolu bir dünyada, uzak olmalı senden, kalbinden beyninden..

Yazı, kederin şekil değiştirmiş haline, denizin hoyrat dalgalarına, beklediğin rüyalara sarılmana yol açtı.

Seviyorum ! Yazdığını hissetmeyi.. Kelimeleri, ruhundaki köşelere mal etmeyi.. Durduramadığın ve sonsuz, alıştığın ve bulutsuz havayı hissetmek, yazarken yaşamak, yaşarken sevmek, severken anlamak..

Bir dalgıç olup, anılara bürünmek.. Yazmak, geldiğin ve sevdiğin, ruhundaki acıyı, neşeyi, isimlendirdiğin.. Yazarken hissetmek, kendini betimlediğin..

Sayfalar, gecede beyaz bir hüzün, kalemler anlatır, nedendir bölünmüşlüğün..

Şimdi şarkın bir rüzgar olur, yazmak mutluluğun kafiyesi !

Uyumun, hüznün gerçek ezgisi !

 

 

selin428@yahoo.com.tr

 
Toplam blog
: 155
: 175
Kayıt tarihi
: 02.03.12
 
 

İstanbul Kültür Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, İletişim Sanatları, Halkla İlişkiler bö..