Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1983 İstanbul doğumluyum. Yazarken kendimi her zaman daha iyi ifade ettiğimi düşünüyorum. Mesleğim finans ama ben burada paradan ya da ekonomiden çok günlük yaşamda gözüme takılan kafamda kendi kendime tartıştığım, beğendiğim ya da hoşlanmadığım konular hakkında yazmak istiyorum. Ya da sevdiğim yemekler, mekanlar, kişiler hakkın..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Sakla beni hiçliğim

Son günlerde içinde bulunduğum ruh halini anlatmışsınız sanki. Çok etkilendim, çok beğendim. Emeğinize sağlık. Saygılarımla..

26 Ağustos 2009 18:09
Dört aylık deneyimli anneden..

Canım duygularını çok iyi anlıyorum:))) Kızım ve ben seni ve Ata'yı kocaman öpüyoruz........

19 Ağustos 2008 21:21
İstanbulun hangi semtleri yaşanılası?

Çocukluğum ''GOP'' ta geçti benim... İlkokulu orada okudum... Ortaokuluda... İnsanlarının çoğu imkansızlıklar yüzünden diğer semtlerdekilere göre biraz geriden takip ediyor hayatı, doğru.. Ama oradaki öğrencilere değerli öğretmenlerce el verilirse şayet hepside çok iyi yerlere gelebiliyorlar. Örneğin benim ilkokul arkadaşlarımın arasında avukat, psikolog, tiyatrocu, ekonomist olanlar var. Halada gururla GOP'ta yaşıyorlar:) İstanbul'lu olmak yürek ister evet ama buraya geliş sebebiniz öğretmenlik gibi kutsal bir mesleği icra etmek o yüzden lütfen semtlerine göre ayırmayın bu şehri... Ayırmayınki İstanbul size kollarını açsın........ Sevgiler

07 Ağustos 2008 00:26
 
Toplam blog
: 11
: 900
Kayıt tarihi
: 22.07.06