Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Doğabilme becerisini 1963 yılının sonbaharında gerçekleştirmişim. Doğum yılım yeni sayılmasa da at arabasıyla tarlalarda hasat yapmayı, tırpanla ot-ekin biçmeyi, kıraçlarda kuzu gütmeyi sağlayacaqk kadar eski değil diye düşünüyorum. Ne kadar şanslıyım ki ben bunları az da olsa yaptım. Göze vuran dile vurdu, dile vuran kaleme. Sa..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Ölmek için biraz yaşamak gerek!

Ölmekten iyiki vazgeçmişsiniz.Yoksa bu güzel satırlardan mahrum kalırdık...Çok güzel bir yazı olmuş.Kaleminiz dert görmesin.

17 Kasım 2006 16:41
Şirince' den..

Bir fırsat olduda gidebildim Şirince 'ye.Birkaç kare fotoğrafta çekebilmiştim.Çok güzel anlatmışsınız.Satırlarınızı okurken yeniden bir gidiş yaptım.Sonra da fotoğrafları bir daha gözden geçirdim sayenizde.Kaleminize sağlık...

09 Kasım 2006 11:26
Efsunlu aşklar

Size katılıyorum Ebru hanım.Kitabı büyük bir zevkle ve sıkılmadan okudum.Tıpkı sizin dediğiniz gibi çok benzer yönlerimiz olduğunu görüyoruz.Kitap Fas toplumunun duvarların arkasındaki yaşama güzel bir pencere açmış.Sıkılmadan okunan ama aynı zamanda her sayfasında düşündüren bir kitap.Fas'ın arka sokaklarında dolaşırken kendinizi kendi sokağınızda bulabilirsiniz...Dikkat!

07 Kasım 2006 21:19
 
Toplam blog
: 5
: 1061
Kayıt tarihi
: 07.11.06