Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İstanbul -Beyoğlu 'nda doğdu. Izmir Dokuz Eylül Üniversitesinin işletme bölümünü bitirdi.  Seramik yapmak, dans etmek, şiir ve deneme yazmak, kara kalem çalışmak ilgi alanlarıdır. Dil, din, ırk, cinsiyet ayrımı yapmadan, önyargılarından sıyrılmış toplumsal bir birey olma savaşı veren insandır, sadece insan...     

 
 
Erkekler; Kadınlar ve Kediler

yazdıgınız yazı evliligi guzellestirmek/anlamak icin kucuk bir ayrıntının buyuk bir parcası... kadın ve erkek birbirlerinin mayalarının yaratılıslarının farklı oldugunu algılar bunu kabullenir ve buna goe davranırsa sanırım kisel sorun olarak gordugumuz seyler ortadan kalkıp problme olmaktan cıkacaktır. daha cok anlayıp daha cok kabullenip, digeri istedigi icin degil, oyle olması gerektigi icin degismeyi secmek umuduyla.

15 Nisan 2014 13:55
Kadının hiçsizliği ve yasakları

Aslında kadın sorunu şeriatın yaşandıgı ulkelerde en hissedilir duzeyde olup, dine ve yuzyıla baglı olmaksızın erkek egemen toplumda da sorunların ve adaletsizligin hüküm sürdügü bir konudur. Bunun yanında sozum ona islamiyet ve şeriat kisvesi altında bu felsefe ile ilgisi olmayan bir cok yasak ve yasam tarzı dayatılması yine erkek egosunun zavallı bir yansımasıdır. dilegim kavgamızın sen ben degil biz oldugu bir dunyada yasamak ve boyle kok salmaktır. Paylasımınız icin tessekkurler.

11 Nisan 2014 13:36
Mavi güzeldir

Yazılarınızı/şiirlerinizi zevkle ve tatllı bir öykünmeyle takip ediyorum. Kitaplarınızı kutuphanede bulundurmak icin yayınlanmasını dort gozle bekliyorum. okur ve yazar olarak gorusmek 2015 de gorusmek uzere.

11 Nisan 2014 12:35
 
Toplam blog
: 10
: 210
Kayıt tarihi
: 23.12.13