Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Aralık '07

 
Kategori
Mizah
 

Yemek yeme tarzımız cinsellğimizi ele veriyor

Yemek yeme tarzımız cinsellğimizi ele veriyor
 

Bazılarımız -tanıyalım tanımayalım- karşımızdaki kişinin nasıl seviştiğini merak eder. Şimdi çıkıp da bana "Yok canım olur mu böyle şey?" demeyin. Bal gibi olur. İnsanoğlu bu. Pek çok şeyi merak ettiği gibi bunu da merak eder. Hep sanatçıların, artistlerin cinselliklerini merak edecek değiliz ya. Zaten onlarınki maşaallah ortada. Ciddi görünümlü bir devlet adamı ekonomik konularda açıklamalar yaparken, bir profesör deprem konusunda bilgi verirken ya da günlük yaşamda karşımıza çıkan bir sürü kişiyle şundan bundan konuşurken hiç aklınıza gelmedi mi "Yahu acaba bu adam nasıl sevişir?" sorusu. Sizi bilmem ;ama bu soru sık sık benim aklıma gelir, düşünürdüm;ama tam bir cevap bulamazdım; çünkü yorumlayacak bir ver yoktu elimde.

Bir gün arkadaşlarla lokantaya gittik, kimimiz kebap kimimiz sulu yemek sipariş ettik, benim kuru fasulye çabuk geldiği için ben yemeğimi erken bitirdim ve arkadaşlarımı izlemeye başladım kimi hız hızlı kimi yavaş yavaş kimi müşkülpesent bir tarzda yemeklerini yiyor, işte o zaman beynimde bir ampul yandı: Yemek yeme tarzımız cinselliğimizi ele veriyor. Birinin nasıl seviştiğini merak ediyorsanız, yemeğini nasıl yediğini izleyin;çünkü günlük yaşamda çok munis olan birinin yemek yerken aç bir kaplana, aceleci birinin yemek yerken lokmalarını yavaş yavaş tadına vararak çiğnediğini görebilirsiniz. Hatta ben işi biraz daha ileriye götürüp yaptığım gözlemleri test ettim, nazımın geçtiği arkadaşlara sordum ve tespitlerimin doğru olduğunu gördüm. Şimdi sizlerle bu tespitlerimi paylaşacağım:

YEMEKTEN ÖNCEKİ AŞAMALAR

1. Acıksa da acıkmasa da yemek daveti aldığında hemen sofraya oturanlar: Bu tipler uçkuruna düşkündür; fakat genellikle yatak aşamasına varamazlar, çok aceleci oldukları için güvenilir bir imaj veremezler ve hep iştahları kursağında kalırlar.

2. Yemek davetini türlü gerekçelerle geri çevirip hep erteleyenler: Bu tiplerin ya aşağılık kompleksleri vardır ya da saman altından su yürütüyorlardır;bunların bne dolap çevirdiklerini anlamak zordur.Böyleleri hamama ya da palja da tanıdıklarıyla gitmekten çekinir.

3. Yemek yenecek yer konusunda fazla seçici olup oturduktan sonra da keşke buraya oturmasaydık diyenler: Bu tipler seçici gibi görünmelerine rağmen aslında ne bulurlarsa yiyen tiplerdir. Böyleleri elitst tavırlarıyla dikkat çekip yarattıkları fırsatları kullanıp herkesi yatağa atma peşinde olan seks makineleridir.

4. Neresi olursa olsun fark etmez abiciler: Böyleleri sekste mütevazı insanlardır, içleri dışları birdir, seksle çok ilgiliymiş gibi görünseler de sadece dillerindedir, pek icraatları yoktur.

YEMEK YERKEN

1. Hızlı hızlı yiyenler: Böyleleri bir çatal yemekten, bir çatal salatadan alıp ağzındaki lokma bitmeden suya saldırır, sanki yemek yemezler de savaşırlar. Yemek bitinceye kadar nefes almazlar, boğulacak diye korkarsanız.Yemekleri bitince de gözleri sofradaki diğer tabaklara kayar, bakışlarından rahatsız olup istersen benimkinden de tat dersiniz. Bu insanlar yatakta çok bencildir, partnerini memnun etmek gibi bir derdi yoktur. Cinselliği sevginin bir yansıması gibi görmezler, yemek gibi su içmek gibi bir ihtiyaç olarak görürler.Cinsellikte sorunlar yaşadıkları zaman şişmanlayınca diyete giren insanlar gibi paniğe kapılırlar; ama yine bir şey değişmez onlar için, çünkü yemek yeme alışkanlığını değiştirmek çok zordur.

2. Çok yavaş yiyip diğerlerini sofrada bekletenler: Bunlar da bencil gruptandır.Sevişmeden önce epey bir ön hazırlık yaparlar, duş alırlar, süslenirler, dişlerini fırçalarlar, saçlarını tararlar, hatta giyeceği pijamayı veya geceliği seçerler; bu esnada partneri yatakta buz gibi olur, bütün heyecanı kaybolur. Bunlar için seks bir devlet törenidir, sanki protokol kuralları geçerlidir. Bunca hazırlıklarına rağmen tören çok kısa sürer, denetlenmiş bir kurumun amiri edasyla sırtlarını dönüp yatarlar.

3.Yemeğe kusur bulup yumurtaya kulp takanlar: Böyleleri cinsellikte kompleksleri bastırmak için hiçbir şeyi beğenmezler: yemek ya az pişmiştir ya salata tuzludur ya balık bayattır vs..Bu tipler sofradaki memnuniyetsizliklerini yatakta da sürdürürler, ya pozisyonu beğenmezler ya canım yandı diye bahane uydururlar ya da en önemli anda çişleri gelir.Yatakta en çekilmez tipler bunlardr.

4.Önce salatayı sonra yemeği ya da önce pilavı sonra kuru fasulyeyi yiyenler:Bunlar hem partnerini hem kendini düşününen tiplerdir, önce partnerini doyuma ulaştırıp rahatlatır, sonra canı ne istiyorsa onu partnerinden özgürce ister;daha ne diyeyim, bu tiplere dikkat edin, sizi mutlu edecek bunlardır.

5.Masayı donatıp yemeklerini yarım bırakanlar: Bunlar gösteriş meraklısıdır, partnerine uzun uzun kur yapar, güzel güzel hediyeler alırlar, hemen yatağa gitmeyip ön sevişmeyi uzun tutarlar, ama skor 0-0'dır.Çok ateş edip ıskalayan bir keskin nişancı gibidir böyleleri. Güzel kokan bir yemeğin tadının kötü olması gibi. Bunlarda çoğu zaman hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

6.Yemeğini şapırdatarak yiyenler: İlk etapta size itici gibi gelseler de yataktan zevk alan ve yatakta zevk verecek tiplerdir; çünkü yaptıkları eylemin farkındadırlar ve kontrolleri altında tutarlar lokmayı;ama bunlarda romantizm eksiktir. Bana ne romantizmden, benim için önemli olan orgazm diyorsanız tam sizin içindir bu tipler.

7.Dönerini yedikten sonra doymadım bir de lahmacun yiyeceğim diyenler: Bu tipler size yatakta sürprizler yaşatabilir, ilk sevişmenizdeki performansın katbekatını ikincisinde gösterip sizi kendine bağlayabilir ya da hiç ummadığınız bir yerde sizinle sevişmeye başlayıp değişik fanteziler gerçekleştirbilir;dedim ya sürprizlerle doludur böyleleri.

8.Yemeğini salatasını ve içeceğini aynı anda bitirenler:Bunların yatağında ne eksik ne fazla vardır.Sadece karnınızı doyururlar.

Evet sevgili arkadaşlar, bu listeyi çoğaltmak mümkün mesela etoburlar, nebatoburlar, tatlıcıla, çiğköfteciler, salatacılar, kendinpişirkendinyeciler..... de var. Onları da yazacaktım ;ama her şeyi devletten beklemeyin, biraz da siz gözleyin. Ne kadar haklı olduğumu göreceksizinz. Afiyet olsun. Allah sofranıza Halil İbrahim bereketi versin.


 
Toplam blog
: 114
: 1620
Kayıt tarihi
: 01.08.07
 
 

1964'te Ankara'da doğdum. Meslek lisesinin elektrik bölümünü bitirip fabrikada ve şantiyede çalıştım..