Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Kasım '08

 
Kategori
Burçlar
 

Yengeç Burcu ( Mizahi )

Yengeç Burcu ( Mizahi )
 

siirabiblogcucom


Gördüğüm kadarıyla bugün çok neşelisiniz. Yoksa bir yerden para mı çıktı ne ayak ? Neyse efendim. Bugün özellikle dikkat edeceğiniz nokta; ısrarcı ve baskıcı bir kişilik sergilemekten kaçınmak olmalıdır. Çevrenizdekileri neden bukadar sıkıyorsunuz ki ?

Bırakın biraz akışına efendim. Şöyle kızgın kumlardan serin sulara akar gibi gevşeyin relaxing olun bakalım. Size oniki vakte kadar para gelecek. Bunu aylara yayacak olursak 1 seneyi bulur. hemen acele etmeyin para dedim diye. Biraz sabırlı olun. Olmuyor böyle. Bir anda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Ama içkiyi fazla kaçırmayın. Sonra küfelik olursunuz. Bu sene tuttuğunuz takımı bırakıp o çok sevdiğiniz kişi için onun takımını tutacaksınız. Anlayacağınız takımınız çok kötü durumda olmalı ki değiştirebiliyorsunuz. İşlerinizde başarılı olacak ve patronunuzun yerine göz dikeceksiniz.

Çevrenize ve sosyal çevreye karşı neşeli ve ılımlı yaklaşımlarınız var, ilişkilerinizde bir hareketlilik gözleniyor. Üzülerek söylüyorum ki çıktığınız kişi sizi başkasıyla aldatıyor olmalı. Baksanıza parfümünü değiştirmiş ve saçına başına özen göstermeye başlamış. Yok yok var bi numaralar. Yeryer ılıman, yeryer de kurak bir dönmdesiniz ailesel bakımdan. Babanız üzerinize çok düşmeye başlamış bu aralar. Gözü üzerinizde. Erkek arkadaşlarınıza müdahale etmeye başlamış. Yok onla gezme yok bununla çok samimi olmayacaksın. Seni zor günler bekliyor. Derslerinde başarısız bir dönem geçiriyorsun güzelim. Dersleri de asmaya başlamışsın. Devamsızlık almış başını gitmiş. Ateş seni çağırıyor.

Facebook'da yeni arkadaşlar edinip " Dilber Hala , Nassıın ? Dipçik gibisin dipçik. Dıkandım .. " grubuna katılacaksın. Statüs ayarlarından bütün erkek arkadaşlarını sileceksin ve " bütün kızlar doplandık " ekibine katılacaksın bu aralar. Çevrenizde maddi durumu iyi insanlarla iletişim kuracak ve iş anlaşmaları yapılacak. Ancak gün sonunda bir hayli yorulduğunuzu anlayacaksınız. Sesiniz çok güzel. Eurovizyon şarkı yarışmasına katılmayı düşünüyorsun. Ankara'dan abin gelecek ve evde bir bayram havası mevcut. Yakın zamanda arkadaşlarınla eğlenmeye gittiğin ve en seviğin barda Nazan Öncel ile karşılaşacaksın. Senin sesini beğenip " misafir ol gel bana börekler açayım sana, param pulum yok ama gönlüm zengin " diye davette bulunacak gibime geliyor.

Etkileşim içinde olduğun insanlarda duyarlılık ve iyi niyet arıyor gibisin. Kendini iyi hissettiğinde yardımsever, sıcakkanlı, anlayışlı, neşeli düşünceli ve anlayışlı olabiliyorsun. Demek ki isteyince oluyor. Tepkilerin mantıklı değil duygusal. Ailene aşırı bağlısın, evcimensin. Bence sen evde kalacaksın. Turşunu kuracaklar senin bu gidişle. Aşırı hassas olmandan dolayı depresyon eğilimlisin. Doğayı yeşilliği seviyorsun. Bu haftasonu çık tepelere bağır kuduruk gibi. Boşaltmalısın içindeki tıkanmış antiserbest duygularını. Çekirdek yemeye bayılıyorsun ama yerdeki kabukları süpürmeye asla. Pasaklı bir yapın var. Rahatsın. Bazen sıkıntıya gelemeyecek durumda oluyorsun ve etrafındakileri incitiyorsun. Senin en sevdiğin çiçek; ya da başka bir deyişle burcunun çiçeği Akdeniz Lalesi. Akdeniz den gelen anemon güçlü renkleri ile yengeci büyüler. Yengecin yaşam tarzında olduğu gibi anemonlar da kendilerine özgüdür. Rahatsız edilmeden küçük gruplar halinde yetişirler. Küçük veya taşlı bahçelerde.

Alt kattaki kiracınla aranda sürtüşmeler olabilir. Kiraya zammı fazla abartmaya ne gerenk var? Sıkma insanları. Ama sen yine de alttan al biraz.Bu sene eşinle konuşup çocuk yapmalara başlayacaksın. Mesailer başlıyor. Romantik davranıp eşine bir çiçek almayı denemelisin. Gül alma sakın. Çok banal oldu artık. Yükselen Burcun ilginç özelliklerinden bir tanesi de aşk ve seks kapasiteni ve meyillerini gösterir.
Romantik birisi misiniz yoksa aşkı saf bir erotizmle mi arıyorsunuz ? Tutkulu, kendini her şeyi ile sevdiğine adayan birisi misiniz ? Bunu kendinizde aramaya başla bence. Senin yükselen burcun Boğa. İyi anlaşıyorsun sen onunla.

 
Toplam blog
: 749
: 1983
Kayıt tarihi
: 11.10.07
 
 

Yazmanın hayatın akışının bir parçası olduğu kanısındayım. 6 Mayıs 1982'de doğdum ve İstanbul Kar..