Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Şubat '12

 
Kategori
Futbol
 

Yeni Başkan Yıldırım Demirören

Mehmet Ali Aydınların istifasının ardından yapılan seçimlerde beklenen oldu ve yeni Federasyon başkanı Yıldırım Demirören oldu.

Günlerdir tartışılan yazılıp çizilen federasyonun başına kim geçecek sorularının yanıtı nihayet bugun son buldu.Şeçilmesine kesin gözüyle bakılan Yıldırım Demirören başkanlık koltuğuna oturdu ve Federasyonun yeni başkanı oldu.Olmasına olduda hemen dedikodular ortaya çıkmaya başladı.

Fenerbahçeye teklif yaptığı CAS'a açtığı mahkemeyı geri çekmesi taktirinde 45 milyon euro yu Fenerbahçeye vereceği gibi haberler gündeme düştü.Tabikide böyle haberler olacaktır.Kim gelirse gelsin bu dedikodular olacaktır. Önemli olan bu dedikodulardan yara almadan varlığınızı,otoritenizi sürdürmenizdir.Bakalım bunu Yıldırım Demirören yapabilecek mi?

Sayın Yıldırım Demirören başkan seçilirken büyük bir destek görerek başkanlık koltuğuna oturdu.Bunun anlamı Demirörenin şimdilik arkasında büyük bir güç ve destek bulunuyor.

Bu koltukta alacağı kararları iyi analiz etmesi gerekmektedir.Çünkü en ufak hatada anlaşıldığı kadarıyla muhalif olacak en başta iki takım olacak bunlar Galatasaray ve Bursaspor'dur.Tabikide bütün başkanların istediğini yapamazsınız ama ortamı yumuşak tutmak elinizdedir.Sayın Yıldırım Demirören bunu iyi ayarlaması gerekmektedir.

Şike konusunda iyi vereceği kararlar,izleyeceği yol şahsen beni çok merak ettirmektedir.Daha önceki açıklamalarında dediği gibi UEFA ile savaşalım beraber direnelim gibi yollara baş vurursa şahsi kanaatim çok başı ağrıyacaktır.

Sonuca gelecek olursak Sayın Yıldırım Demirören'in başkanlığı Türk futbolu adına hayırlı olsun.Görevinde başarılar diliyorum.

 
Toplam blog
: 2
: 44
Kayıt tarihi
: 01.02.12
 
 

Eğitim hayatımı devam ettirmekteyim. Özellikle futbolla fazla şekilde ilgilenirim... ..