Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Eylül '18

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Yeni Bir Sen İçin Şimdi Başla

Değişmek istiyorum ama nereden başlamalıyım bilmiyorum. En iyisi kuaföre gideyim, saçlarımı değiştireyim dediniz. Saçınızın rengini, kesimini değiştirdiniz. Bir zaman sonra değişen bir şey olmadığını fark ettiniz ve yine “istiyorum” hali ile baş başa kaldınız.

İçinizde yapamadığınız değişikliği dışınızda yapmanız değişiklik değil sadece göstermelik bir harekettir. Önce cesaretinizi toplayın, değişim uzun bir süreçtir, vazgeçmemeniz gereken bir yoldur. Kararınızı verip cesaretimizi topladıktan sonra içinizi değiştirerek başlayın. İçinizdeki değişikliği tamamladığınızda zaten o size diyecektir için ve dışın uyumlu değil diye. Hadi dışı da içimize uyarlayalım.

 

Renk analizinizi yaptırın…

Dıştan değişime karar verdiğinizde ilk olarak renk analizi yaptırmanızı öneririm. Çünkü enerjinizi yansıtan renklerdir. Ana renkler herkes için uygundur ancak renk tonları gözle görülür şekilde kişilerde farklılık gösterir.Renk danışmanına başvurarak size uygun renk tonlarını öğrenebilirsiniz.

 

Stilinizi keşfedin…

Ya stiliniz? Size uygun renk tonları ile tamamlayacağınız stille değişim yolunda önemli bir adım atmış olacaksınız. Örneğin tercihiniz günümüzün trendi minimalistse bu tercihe paralel seçimler yaparak kombininiz tamamlanabilir. Size en uygun stile göre kombinler yaparak hem kendinizi daha iyi hissedeceksiniz hem de değişim yolunda önemli adımlar atmış olacaksınız.

 

Sözcüklerin gücünü kullanın…

Sözcüklerin gücünü keşfettikten sonra hayatınızda gerçekleşecek mucizelere inanamayacaksınız.  Sözcüklerin gücünü hayatınızda uygulayın. Sözcükler bize neler anlatıyor farkına varın. Böylece değişimde çok önemli bir adım atmış olacaksınız.

İçinizdeki mucizeyi keşfettikten sonra sözcüklerin gücünü, kişinin rengini keşfetmenin nasıl mucizeler yarattığını, doğru stilin hayatınızı ne kadar etkilediğini göreceksiniz. Değişmek için bekleme. Hemen başla.

 

 
Toplam blog
: 44
: 78
Kayıt tarihi
: 02.05.18
 
 

Renk ve ürün geliştirme konusunda gusto ve deneyim sahibi bir profesyonel yönetici olarak çalışan..