Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Aralık '16

 
Kategori
Yılbaşı
 

Yeni bir zaman

            Kimimiz için umuttur yeni yıl şanstır aşktır yada sevdiğimiz birinin doğum günüdür yada sizin kim bilir daha ne anlamları vardır yeni yılın.

           Fakat herkes için umut ve sevinç değildir yeni yıl,kimimize kayıplarımızı hatırlatır elmizden kayıp gidenleri... Her zaman güzel anılar barındırmaz yeni bir yıl kaybettiğiniz kim bilir neler vardır ve üzerinden yeni bir zaman dilimi daha geçmiştir biraz daha eskimiştir o kayıplar ama acıyı daha  derine kazıyarak eskiyen daha derin izler bırakarak.

          Kim bilir hangi kaybın üzerinden 365 gün geçmiştir tam unuttun bitti dediğn o an gelir zaman sana hatırlatmasını o kadar ustalıkla yapar ki verecek tek cevabın bir damla göz yaşı olur. Fakat her şeye rağmen yeni bir zaman varsa ve siz bu zamana yetişmişseniz hala umut vardır. Bir şeyler bittiyse ve geri gelmicekse o zaman yapacak en iyi şey bu yenı zamanı değerlendirmek olur. Bitenin yeri aynı şekilde dolmaz ama yeni ve güzel şeyler var olabilir.Yeni yılı gerçek anlamıyla yenilemek lazım geçmişi silerek değil geçmiş üzerinden güzellikleri var etmek için hala zaman var.

       ''  Bu yıl  gerçekten sizin için yeni bir yıl olabilir''

 

 

 
Toplam blog
: 4
: 110
Kayıt tarihi
: 24.12.16
 
 

Bingöl Meslek Yüksek Okulu Medya İletişim Bölümü 2.Sınıf Öğrencisi ..