Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Aralık '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Yeni Devlet Hastanesine ilk beton

Yeni Devlet Hastanesine ilk beton
 

Yeni Devlet Hastanesine İlk Beton


Dursunbey'de yapımına başlanan yeni Devlet Hastanesinin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, temel atma için gün sayılıyor, vatandaşlar emeklerinden dolayı hastaneye Bilal KAYA isminin verilmesini istiyorlar.

Dursunbey'de yapımına başlanan ve temel atımı için gün sayılan yeni Devlet Hastanesinin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Vatandaşlar, Balıkesir ve ilçelerine yeni Devlet Hastanelerinin yapılması için Hükümet tarafından geçtiğimiz yıllarda başlatılan çalışmalar sırasında Dursunbey Yardımlaşma ve Dayanışma toplantısında brifing hazırlayarak İlçenin yeni bir Devlet Hastanesine ihtiyaç duyulduğu konusunda yetkilileri ikna eden zamanın Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bilal KAYA'nın isminin yeni Devlet Hastanesine verilmesini istediler.

KAYA'nın yeni Hastanenin yapılması kararı aşamasında büyük emeği olmuştur, birçok yetkili yeni hastaneye ihtiyaç yok, yada hastane binası için yerimiz yok demesine rağmen Dr. Bilal KAYA, yetkililere hazırladığı brifingler ile İlçenin yeni bir Hastaneye ihtiyacı olduğunu anlatmış, Balıkesir ve ilçelerine yapılan dev sağlık yatırımlarının arasında Dursunbey Devlet Hastanesinin de yer alması gerektiği konusunda yetkilileri ikna etmiştir, yeni Hastaneye isminin verilmesi Dr. Bilal KAYA'nın en doğal hakkıdır diye temennilerini dile getirdiler.

Dursunbey'e yapılmakta olan 75 yataklı yeni Devlet Hastanesinin temelinde demir bağlama işlemleri tamamlandı ve beton atılması için beton izninin beklendiği ifade edildi.

Dursunbey.com haber sitesi sahibi Ercan BAL, Dursunbey'e yeni Devlet Hastanesi kazandırılmasında emeği geçen, Başbakanımızdan Bakanlarımıza, Meclis Başkanımızdan Milletvekillerimize, Sivil Toplum Kuruluşlarından Medya Mensuplarına, Siyasilerden Resmi Kurum Yöneticilerine, Sağlık İl Müdürlüğünden vatandaşlarımıza kadar herkese teşekkürü bir borç biliriz dedi.

 
Toplam blog
: 94
: 183
Kayıt tarihi
: 15.11.12
 
 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 1970 yılında ailenin ikinci oğlu olarak Dünya'ya geldim. Eskişeh..