Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Nisan '18

 
Kategori
TV Programları
 

Yeni Diziler Geliyor!

Yeni Diziler Geliyor!
 

Final ve sezon finallerinden sonra bitenin yerine yenisi, kışlık dizi yerine yazlık diziler başlar. Buna hepimiz hazırız. Dizilerin ömrü ne kadar olacak kısmı ise genel de yaz reytinglerine bakar.

Yeni sezon anlaşmaları yaz aylarında başlayan diziler için Ağustos ayında belli olur. Yeni dizilerin fragmanları oynayacakları kanallara teslim edildi. İşler yolunda giderse Nisan sonu itibarı ile ekranın yeni yüzleri yayın günlerinde bizler ile buluşacaklar. Dizi detaylarını bir daha ki sefere yazacağım yazı ile sizlere bildireceğim.

Bakalım hangi dizileri izlemeye başlayacağız:

Fox Tv

Oğul:

“ Her şey olabilirsin hayatta, bir anaya oğul olabilir misin?” sloganı ile fragmanının döndüğünü hatırlatmak isterim. Bu fragman oldukça dikkat çekmiş herkes nefeslerini tutmuştu. Ama ekranda bir görünüp bir kaybolan fragmandan sonra bekle ki dizi gelsin!

İşte şimdi o dizi Fox Tv ekranlarında yayına girecek. Fragmanı kanala teslim edildi.

Ataberk Mutlu, Barış Falay, Ekin Mert Daymazın paylaştığı oğul dizisi  gizem- gerilim ya da Dram kategorisinde ekranlara gelecek. Digiflame Productions’un yapımcılığını yaptığı yeni bir dizi projesi yeni dizisi sezonu için çalışmalara başladı. Aslında Oğul dizisi, yaz döneminde duyurulmuş, Eylül ayı içerisinde sürülmesi bekleniyordu. Kısmet bu sezonun baharlık bölümeymiş.

Hayırlı olsun!

Şimdi Susmak Zamanı

Fox Tv ekranlarında fragmanı dönmeye başlayacak. Yeterli bilgi alamadığım için bu dizi ile ilgili yazımın detayları için Önümüzdeki haftaya kadar sizler ile paylaşacağım.

Fragman Fox Tv’ye teslim edildi.

Star Tv

Çaresiz Hayatlar:

Dizinin fragmanı kanala teslim edildi.

Kanal D

Aldatıldık:

Dizi Gani Müjde’ye ait. 12/4/2018 günü sete çıkıldı.

Selanik 1920 Destanı:

Dizinin fragmanı Kanal D’ye verildi. Selanik 1920 Destanı dizisinin Vatanım Sensin dizisinin yerine Perşembe geceleri ekrana geleceği bildiriliyor. 2017 yaz aylarından beri prodüksiyon çalışmaları başlayan dizinin yapımcıları Turgay Meydan ve kıvanç Said Bilgin ortaklığında gerçekleşiyor. Yapımcı firmalar: TMProduction ve Y Production şirketleridir.

Show Tv:

Servet:

Ortaks Yapım tarafından çekilen dizi 12/4/2018 gecesi, saat 20:00 ekranlarda olacak. Yönetme koltuğunda Emir Khalilzadeh oturuyor. Alicia Kapudağ, Yusuf Çim, Arsen Gürzap, Bahar Şahin, Ali Sürmeli, Kanbolat Görkem Aslan, Tülay Günal başrolleri paylaşıyor. Latin Amerika dizisinden uyarlama yapılan dizinin reytinglerini merak ile bekliyorum. Kurtlar sofrasının olduğu bir gecede dizi umarım kendine bir izleyici kitlesi oturtmayı başarır.

Hayatta izleyici kitlenizi oluşturmanız dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..