Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '11

 
Kategori
Dünya
 

Yeni Dünya Düzeni; Sosyal Ağlarla Liderini Kendi halkına Öldürtüyor

Önce Müttefikleri Sonrada Merkezi Vurdular.

Rusya Federasyonu en sonunda İran konusunda İsrail'i ikaz etmesinin yüzünden Facebook baharına muzdarip oldu. Sosyal paylaşım ağları üzerinden insanlar ayaklandırılıp Rusya Federasyonu'nun en doğusunda Vladivostok'tan en Batısında St. Petersburg'a kadar bir çok gösteri düzenlendi. Beklenti seçimlerin yenilenmesiydi.

Putin zaten bunu bekliyordu, hazırlıklıydı, Batı'nın Facebook ve Twitter üzerinden tıpkı Libya, Suriye ve Yemen gibi Rusya Müttefikleri arasında nasıl ayaklanmalar başlattığını ve sıranın kendisine geldiğini bilip hazırlığını yapmış ve göstericilere kaba güç kullanmamıştı.

Facebook ve Twitter, şu an Suudi Arabistan da, Ürdün'de, Kuveyt'te ve Irak'ta bozuk sanki.

Bu işlerin ve olan bitenlerin Halk devrimi değil Facebook ve Twitter işleri olduğu iyice ortaya çıktı artık.

Buralarda herşey güllük gülistanlık ya. Halk asıl buralarda devrim yapması gerek, buraların en çok yardıma ve despotizme karşı durması lazım. Ama olmuyor.

Düşünsenize elinizde 800 Milyonluk Facebook üyesi var, bilgilerinizi şirketlere kar amacıyla satabileceğiniz söylemiş bir facebook çıkar için bilgilerinizi ve eğilimlerinizi bilerek size nezaman hangi saatte gösteri yürüyüşü düzenlemeniz gerektiğini organize eden bir sayfayı yolluyor, zaten facebook yolladığınız ve paylaştığınız videolardan beğenilerden sizi annenizden bile iyi tanıyor, sonrada size Viktor Aleksanrovich adlı sanal bir isimin açtığı sayfayla çağrıda bulunuyor, kitle psikolojisini devreye sokup ülkenizde fesat sokuyor iyi mi?

Bu işler böyle oluyor, ne kdar demokratik düzenleme yaparsak yapalım, ne kadar Batı'nın politikalarını takip edersek edelim, mutlaka İran'dan sonra sıra bize de gelecek, Gazi Mahallesine, Mamak'ta oturanlara, Çinçinde oturanlara zamanla Twitler ve Facebook'ta organize olma emirleri gelecek, bizide dizginleyecekler Facebook'ta.

Facebook alelade bir Sosyal Paylaşım sitesi değil, 800 milyon insanın istihbaratının, eli klavye tutan eğitimli kesimlerin nabzını tutan ve artık klasik ajanlığı bitirip insanların gönüllü olarak kendi istihbaratını kendisinin verdiği bir yer.

Düşünsenize, Türkiye'de kim Kemalist, kim İslamcı, Kim Alevi, Kim komünist, kim eşcinsel bunları Devlet bile Facebook kadar bilmiyor ama bu raporlar Yahudi Safarad ve Falaşaları adam yerine koymayan, ayrımcılık yapan İsrail'i yöneten Aşkenazilerin masasın da duruyor.

Bu yüzden politik ve sosyal çalkantılar tesadüfi değil, işine gelmeyen liderleri kendi halklarına öldürtüp, sonrada kendi adamlarını başa getirerek tek ve büyük Sion'unun kurulmasını isityorlar, piramidin tepesinde de kendileri oturacaklar ve oraya iyice yerleşecekler.

İşte Yeni dünya düzeni bu.

Fakat hesap edemedikleri bişey var, ne kadar engel olmaya çalışsalarda, ne yaparlarsa yapsınlar. Kabe'nin Adil Küpü, Firavunların Zalim Piramitini devirecektir.

Bu er yada geç mutlaka olacaktır. 2012 yılı, 610 Kuran'ın indiği yılla kardeştir ve uyanışın yılı olacaktır, asıl aydınlanma Kabe ve üfürükten kurtulmuş Kuranla olacaktır. Bunu ne Facebook engelleyebilecek nede Twitter.

Putin seçimleri yenilese ve yine hak ettiği oyu düşükte olsa alsada ülkeyi karıştırmak için ellerinden geleni yapacaklar.

Bu, Rusya Federasyo'nu Dışişleri Bakanlığının, İsrail'i İran konusunda uyarmasının bedelidir.

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..