Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ekim '17

 
Kategori
Dünya
 

Yeni Dünya Düzeninin Para Birimi: Bitcoin

Yeni Dünya Düzeninin Para Birimi: Bitcoin
 

Bilindiği üzere sürekli bir söylem ortada dönmekte ; YENİ DÜNYA DÜZENİ.  Dünya da bütün hükümetler teker teker ya biat etmeye ya da ele geçirilmeye başlandı. Bunu zaten kiminiz bir şehir efsanesi olarak biliyor kiminiz ise olayın ciddiyetinin farkında. Ülkemizde ki durumu göz ardı ediyorum. Zira bu konuda herkesin çok iyi bir bilgi birikimi olduğunu düşünüyorum. O yüzden yorum yapıp şimşekleri üzerime çekmek istemiyorum. Malum ülkenin geldiği noktada ortada.

Gelelim şu yeni dünya düzeni mevzusuna. Çok ütopik gelebilir sizlere ama gerek nüfus politikaları gerek artan talebe verilecek cevaplar gerekse de azalan su ve yiyecek kaynakları sanırım gelecekte bizi kötü şeylerin bekleyeceğinin kanıtı gibi. Sistematik olarak bir nüfus azaltma işleminin yapıldığının kaçımız farkındayız bilmiyorum. Terör olaylarının nerelerde olduğuna bakacak olursanız aslında burnumuzun dibinde neler döndüğüne ve daha neler döneceğine çok ciddi bir açıdan bakmış olacaksınızdır.

İsrail’in vaadedilmiş topraklar politikasının olduğunu bölgelerde ki olaylara bir göz atmanız da aslında sizlere bir çok şey hakkında fikir verebilir. İşte tüm bunlar sürüp giderken sistematik bir kıyım devam ederken son yıllarda hayatımıza yeni bir para birimi niteliğinde BİTCOİN girdi. Bugün değeri  5850$. Bazı firmalar ödeme şekillerine BİTCOİN’i ekledi bile. Hızla yayılan bu yeni ödeme birimi zamanla bir çok devletin para birimlerini ekarte edip yerlerine geçecek gibi. Bunu bir varsayım olarak görmüyorum çünkü BİTCOİN’in hızla yaygınlaşması açıkçası bu durumu gözler önüne seriyor.

Yeni dünya düzeninin amaçlarının biri “GLOBAL DEVLET” “GLOBAL MİLLET” “GLOBAL DİL” ve “GLOBAL BAYRAK” bu söylem sanırım size tanıdık geldi… Şimdi bu listeye bir de “GLOBAL PARA BİRİMİ” ekleyelim. Sonra karşısına geçip başımıza gelecekleri artık hayatta kalabilirsek izleyelim. 

 
Toplam blog
: 23
: 332
Kayıt tarihi
: 19.05.16
 
 

Hayata ve gündeme dair ne varsa bu blogda..  ..