Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mart '13

 
Kategori
Çocuk Psikolojisi
 

Yeni dünyanın süper kahramanları

Yeni dünyanın süper kahramanları
 

İNDİGOLAR  KRİSTALLER  GÖKKUŞAĞI ÇOCUKLAR ARAMIZDA

Milenyumla beraber ‘’Yeniçağın Muhteşem Enerjili Çocukları‘’nın dünyamıza gelme süreci hızlandı. İndigolarla başlayan tanışma Kristaller ve Gökkuşağı Çocuklarla devam ediyor.

Tavır ve davranışlarıyla anne-babalarını hayrete düşüren bu Süper Kahramanlar, yüzyılların birikimini ruhlarında bir yerlerde taşıyor gibiler.30 yıl önceki çocuklara hiç mi hiç benzemiyorlar. Zevkleri var onların. Doğduklarında karakterleriyle geliyorlar. '''Hayır''  demesini biliyorlar. Kendilerine çocukmuş gibi davranılmasından hiç mi hiç hoşlanmıyorlar…

Buse Acarsoy, 2 yaşında.Türkçe konuşmaya hiç niyeti yok. Ne de olsa kendi kurgularıyla oluşturduğu muhteşem dilin nimetlerini alıyor. Yarattığı dil,  herkes tarafından anlaşılıyor. Her istediğine ulaşıyor, rahatlıkla iletişim kuruyor. Bunu nasıl başardığını bilen yok.

Bu küçük cadı,  büyükler dünyasında kabul gören şeylerden haz alıyor. Çocuklara özel plastik bardaklar, kenarı süslü çatallar ona göre değil. Bir yetişkin gibi cam bardaktan su içiyor, kocaman çatal ve kaşıkla yemek yiyor.

Kendine has bir hanımefendi. Favori renkleri, yanından ayırmadığı aksesuarları  var. Ne zaman doyduğunu, ne zaman uykusu geldiğini biliyor. Yemeğini kendi yiyor. Yatağından kendi kalkıyor. Manalı bakışları, herşeyi bilen tavırlarıyla herkesi kendine hayran bırakıyor. Etrafına sevgi titreşimleri yayıyor.

Sevgili  yeğenim Buse’nin şahsında, dünyamıza akın akın gelmeye başlayan  yeni dünyanın  muhteşem enerjili  çocuklarına  ‘’Merhaba’’ diyerek  son vermek istiyorum sözlerime. Hoşgeldiniz. Ne iyi ettiniz de geldiniz. Sizlerden öğreneceklerimiz var.

                                                                                                                Ayperi Ferda ORAL

                                                                                                          Eğitimci &Spiritüel Yaşam Koçu  

 

 
Toplam blog
: 103
: 6084
Kayıt tarihi
: 06.02.13
 
 

Hacettepe Üniversitesi  İngiliz Dil Öğretmenliği mezunu Ayperi Ferda Oral, üstatlardan, Metafizik..