Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mart '18

 
Kategori
İnançlar
 

Yeni Fetva

Yeni Fetva
 

Erdoğan'ın da sert sözlerle eleştirmiş olduğu bir İlahiyatçı demiş ki; "Kadınlar kocalarından dayak yedikleri için şükretmeli"..

Buyurun cenaze namazına!..

Şöyle devam etmiş sözlerine; " Kadınların Allah erkeklere dövün rahatlayın diye müsaade etmesinden dolayı sabaha kadar şükretmesi gerekiyor. Allah böyle diyor. Mesela bir erkeğe 'Kadının yüzüne vurmayacaksın' diyor. Boyundan yukarısına vurmak yasak. İşkence yapmak için değil deşarj olmak için vurdutturuyor Allah. Eğer erkeğe burasına kadar geldikten sonra vurma dersen erkek başka yolla rahatlar..

Fe Sübhanellah..

Daha önce "Asansör halvet oluşturur" fetvasını veren İlahiyatçı, yatak şeklinin, battaniye ve yorganın 'erkeği gıdıklayabileceğini, cinsel dürtüleri rahatsız edebilecek bir yapıda olmaması gerektiğine de işaret etmişti..

Eey benim İlahiyatçi pröfesörüm Allah aşkına soruyorum; senin başka işlere kafan çalışmaz mı?

Üstelik Türk askeri Afrin cephesinde canını siper ederek teröristlerle sıcak çatışmanın içinde ölüm kalım savaşını verirken böyle şeyler nasıl aklınıza gelebiliyor, anlamış değilim doğrusunu isterseniz..

Üç-beş kitabınız fazla satsın diye böyle sıcak çatışma ortamında yapmış olduğunuz beyhude fetfalarınızı kınıyorum!

Zaman zaman da kul hakkından söz etmektesiniz. Peki sorarım şimdi; Mehmetcik Afrin'de vatan bütünlüğünü korumaktayken sizin kitap satışının arttırmanız için fetvalarınızla okuyucuyu etkilemeye çalışmanız kul hakkı'na girmez mi? Merak ettiğim için soruyorum.

Bana sorarsanız sadece kul hakkı değil, vatan hakkı yeniyor!

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..