Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İstanbul Ünv. İktisat Fak. Çalışma Ekonomisi ve End. İliş. Böl. mezunuyum. Ayrıca Yeditepe Ünv. Sosyal Bilimler Enstitüsünde İşletme Yüksek Lisansımı yaptım. Uzun yıllar özel sektörde çeşitli şirketlerde Satış departmanlarında çalıştım. Şu an özel bir şirkette Finans konularıyla ilgilenmekteyim. Boş zamanlarım..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Sen beni sevdikçe...

Ben de erkek olduğumu anladım, aslında kadın yada erkek olduğumu anlasam da aslında herşeyden önce İNSAN olduğumu anladım ve ... Sen beni sevdikçe gerçek Aşkı tattım. Yazınız çok güzel olmuş, kendimi tutamayıp bende irşeyler ekledim kusura bakmayın, sevgilerimle.

07 Kasım 2007 22:34
Binlerce kadın laiklik yüzünden genelevlere düşmüş!

Yazınızı okuyunca geçenlerde Kayseri'de yaşayan bir tanıdığım anlattığını utansamda üzülsemde sizlere aktarmak istedim. Kayseri'de Genel Ev kapatılmış ve arkasından sokakta kadınların içinde fuhuşa başlamışlar. Bu kara çarfaşlı kadınlar aslında içlerine hiçbirşey giymiyerek tamamen çıplak geziyorlarmış. Buluştukları müşterileri ile kapalı uygun bir yere giderek hemen üzelerindeki çarşafı sıyırıp işleri bitince çarşaflarını tekrar üzerlerine geçirip toplumun içinde normal yaşamlarına devam ediyorlarmış. Tabiki kadın çarşafların içinde oluncada kimsenin aklına fuhuş gelmiyormuş. Yani genelev kapanmış ama sokaklar caddeler genelev olmuş. Aslında bu kadınlara kızmak yerine BU MUHAFAZAKAR DİNDAR iktidara ve yadaşlarına sormak gerekiyor karnını aç bıraktığınız insanlar geçinebilmek için bedenlerini satmak zorunda kalıyorlarsa günahı kime. Yukarıda bahsedilen gazeteci önce çarşafı örteceğine insanlara insanca yaşama ekonomik özgürlüğünü versin sadaka vermekten önce....

07 Ekim 2007 00:54
Benim türbanlı kadınlarım

Yazınızı ilgiyle sonuna kadar okudum ve sizile aynı duyguları paylaşıyorum bir insan olarak ama herşeyden önce ülkemiz içinde sayıca çok olmasa da ve giderek azalsa da insan olarak bu düşüncelere sahip olanlar, bence gelecek açısından en önemli kararı kadınlar verecek KENDİ GELECEKLERİNE SAHİP ÇIKIP ÇIKMAMAYA..., ben tüm kalbimle sahip çıkmalarını diliyorum ki bizler de onlara en sonuna kadar destek olabilelim.

27 Eylül 2007 17:53
 
Toplam blog
: 10
: 913
Kayıt tarihi
: 28.08.07