Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Eylül '20

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Yeni Harry Potter Kitabı

 
                                                        Yeni Harry Potter Kitabı
Sevgili Okurlarım, Ekim ayı kitap açısından çok özel ve çok güzel bir ay olacak. Neden mi? Hemen şöyle anlatayım sizlere. Harry Potter dünyasının hayranları için olağanüstü bir sürpriz olarak, Hogwarts'taki Noel kutlamalarını konu alacak, yeni bir Harry Potter kitabı yayıma çıkacak. Maalesef,  maalesef diyorum çünkü “Bir önceki Harry Potter ve Lanetli Çocuk kitabı ise hayranlarından beklediği ilgiyi görememişti.” 
 
Bu kez her şey çok farklı olacak:  Harry Potter filmlerinde Hogwarts’ta geçen dönemleri seven okuyucular için yeni kitap fazlasıyla ilgi çekici ve heyecan verici olabilir.
Harry Potter: Hogwarts’ta Noel: Büyülü Film Anları Kitabının Kısaca Konusu:  Britanyalı yazar J.K. Rowling’in heyecan uyandıran ve merakla beklenen yeni kitabı Harry Potter: Christmas at Hogwarts: Magical Movie Moments (Harry Potter: Hogwarts’ta Noel: Büyülü Film Anları) büyücülük evrenindeki en sihirli dönemlerden birini konu alarak, Hogwarts’taki Noel kutlamalarına odaklanacak ve bu kutlamaların nasıl gerçekleştirildiğini açıklığa kavuşturacak. 06 Ekim’de okurların karşısına çıkacak kitapta, Harry’nin görünmezlik pelerininden, Hogsmeade’e kadar birçok detaylı bilgi yer alıyor.
Ayrıca kitapta, filmdeki bakış açısını anlatan resimler, kamera arkası görselleri, yapım ekibi ve oyuncularla yapılan röportajlar da yer alıyor. Bunun yanında Harry Potter hayranlarının hoşuna gidecek, poster ve çıkartmalar da, olacak.
 
Harry Potter büyücülük evrenindeki eşsiz dünyasına dair daha fazla bilgi edinmek isteyen sevenleri için kitap, muazzam detayları içeriyor. Kitabın başlığı sadece Hogwarts’a atıfta bulunuyor olsa bile kitabın kahramanlarının Weasley ailesiyle birlikte geçirdikleri zamanlardan da bahsediliyor. 
 
Son Harry Potter kitabının yayımlanmasının üzerinden uzun zaman geçti. Ancak görüyorum ki, bu tip yeni kitaplar, büyük hayran kitlesine Harry Potter'in büyüleyici dünyasına dair yeni ve harikularde malzemeler sunmaya olanak tanıyor.
 
 
 
 
Toplam blog
: 643
: 67
Kayıt tarihi
: 20.02.17
 
 

Eğitim Durumu Halkla İlişkiler Yüksek Lisansı İsletme Fakültesi Sosyoloji Bölümü Gazeteci ..