Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Kasım '13

 
Kategori
Siyaset
 

Yeni Hükümet Sözcüsü Hüseyin Avni Coş!

Yeni Hükümet Sözcüsü Hüseyin Avni Coş!
 

Hüseyin Avni Coş


Ak Parti'de yaprak dökümü başladı... Gezi Parkı olayları döneminde haksız olduğunu bile bile 'dik duruş' sergilemek adına birçok kesimin sempatisini yitiren Ak Parti'de ilk fire Bülent Arınç'tan geldi. Öğrenci evleri tartışmasından sonra TRT Türk'te bir programa katılan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında çok ilginç sözler söyleyen Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç aktif siyasete son vereceğini açıkladı. 

Geçtiğimiz hafta TRT Türk'te yayınlanan bir programa katılan ve 'dava arkadaşım' dediği Başbakan Erdoğan'la zıt bir görüş sergileyen Bülent Arınç, Erdoğan'ın 'öğrenci evleriyle ilgili yasal düzenleme gerekirse yaparız' demesini ve 'gayretkeş vali' olarak nitelendirdiği Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un yorumlarını doğru bulmadığını izah etmişti.

Tüm bu gelişmelerden sonra Başbakan Erdoğan'ın ne söyleyeceği merak konusu olmuştu. Erdoğan hafta içindeki Ak Parti grup toplantısında Bülent Arınç'ı isim vermeden çok sert sözlerle eleştirmiş ve 'Taraf olmayan bertaraf olur' demişti. 'Omurgalı olmak lazım. "Omurgasızdan bir şey olmaz" diyen Erdoğan, Arınç'ı rüzgar önündeki yaprağa benzetmişti.

Bugün siyaseti bırakacağını açıklayarak Ak Parti içindeki en 'omurgalı' isim olduğunu herkese gösteren Bülent Arınç'ın yerine ilerleyen dönemlerde geçecek en güçlü isim ise Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'tan başkası değil.. Şaka yapmıyorum... 

Başbakan Erdoğan'ın 'rakip' yüzde 50'ye olan tavrını ve onları rahatsız etmek adıne neler yapabileceğini biliyoruz. Bunun için geçtiğimiz günlerde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dediği gibi "Hüseyin Avni Coş Hükümet Sözcüsü olsun! Tam Başbakan Erdoğan'a göre vali!.."

İktidarı savunan yüzde 50'ye vatandaşa küfür etme seviyesine kadar inen Hüseyin Avni Coş gibi hükümet sözcüleri müstehaktır!

 
Toplam blog
: 4
: 2292
Kayıt tarihi
: 23.10.13
 
 

1980 İstanbul doğumluyum. 2002 yılında İTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun oldu..