Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Temmuz '12

 
Kategori
İnançlar
 

Yeni kıyamet senaryosuna göre kıyamet ne zaman kopacak?

Yeni kıyamet senaryosuna göre kıyamet ne zaman kopacak?
 

Şu kıyameti bir türlü koparamadık gitti…

Hakkında o kadar çok söz söylendi, yazıldı, çizildi ki; biz de hangisine inanacağımızı şaşırdık.

İşte yeni bir kıyamet günü teorisi daha:

Küresel ısınma ve dünya üzerindeki doğal hayat hakkında araştırma yapan bilim adamları 2100’de kıyametin kopacağını öne sürdü.

Nature dergisinde yayımlanan makalede 2100’de dünyada yaşamın sona erebileceğini yazan bilim adamları bakın neler söylüyor…

Bazı bilim adamları küresel ısınma ve dünya üzerindeki doğal hayat hakkında bir araştırma yaparak kıyametin tarihini verdi.  

Nature adlı bilim dergisinde yayımlanan bir makalede bilim adamları, dünya üzerindeki yaşamın 2100’de sona erebileceğini yazdı.

İnsanoğlunun gezegene çok büyük zarar verdiğini belirten bilim adamları, “Geri dönüşü olmayan bir biçimde genişliyoruz. İnsanlar dünyanın geçmişte yaşadığı değişimleri hatırlamıyor açıklamasını yaptı.

Birçok uluslararası kurumdan 22 uzmanın kaleme aldığı araştırmada iklim değişimleri ve canlı türlerinin hızla yok olduğu kaydedildi.

Makalede, Bugün yaşadığımız iklimlerin yarısı ortadan kalkacak. Bu sebeple henüz keşfedilmemiş birçok canlı türü yok olacak. Bilinen canlı türlerinin de birçoğu ortadan kalkacak ifadesine yer verilirken, araştırmayı yürüten Prof. Arne Moers, Radyasyon dengesini değiştirerek çok büyük bir risk alıyoruz. Sıradaki dönüşüm gezegeni yok edebilir. Eğer o sınırı bir kez geçersek bir daha dünya gezegenini eski haline geri döndüremeyiz diyor. 

Araştırmada, dünya nüfusunun 2025’te 8.2 milyar, 2050’de ise 9 milyar olacağı belirtilirken, “2100’de oluşacak nüfusu dünya kaldıramazyorumu yapılıyor.

Sayın Başbakan’a şimdi hak veriyorum…

Hani her aileden üç çocuk yapmasını istemişti ya; haklıymış.

Nasıl olsa kıyamet kopacak, bari bir an önce dünyaya gelip, yaşanası üç gün geçirmeleri, kendi menfaatlerine diye düşünmüş olabilir!

Neyse…

Biz üç günlük ömrümüzü, sağlıklı, kaliteli şekilde yaşayalım!

Nasıl olsa 2100’de kıyamet kopacakmış!

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..