Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Kasım '10

 
Kategori
İlişkiler
 

Yeni nesil nereye koşuyor

Yeni nesilden çoğumuz şikayetçiyiz ama onları da bizler yetiştiriyoruz. Okuldaki öğrecilerin durumu çok acınası bir halde. Saygının "s" si kalmamış, öğretmenlerine el ense çekecek durumdalar, bizler öğretmenlerimizi görünce kendimize bir çeki düzen verirdik, saygı gösterirdik. Öğretmenine, hatta okul müdürüne saygısı kalmayan yeni neslin birbirine saygı göstermesini beklemek komik olur. Küfürler almış başını gitmiş. İlkokul talebelerinin ağzından çıkan küfürleri inanın duymak istemezsiniz. Nerede yanlış yapıyoruz da öyle çocuklar çıkıyor ortaya bir düşünmek gerekiyor.

Çocuk dediğin saftır, temizdir, ne yazık ki şimdiki çocukların çoğu böyle değil. Yeni moda, özgüveni yüksek çocuk yetiştireceğiz diye, saygısız bir nesil yetiştiriyoruz. Daha ilkokulda okuyanlar "Kurtlar vadisi" modunda kabadayılık taslıyorsa, ileriki yaşlarda ne durumda olurlar hayal bile etmek istemiyorum.

Ben 43 yaşımdayım, 11 yaşındaki oğlumun sınıf arkadaşı olan kızların facebook'taki fotğraflarını ben koymaya cesaret edemem doğrusu. Sevgili anne ve babalar, çocuklarımızı biraz daha yakından takip edelim diyorum. Yeni neslin koştuğu yer iyi bir yer değil. Sevgiyle kalın........
 
Toplam blog
: 10
: 949
Kayıt tarihi
: 24.05.09
 
 

1967 Ankara doğumluyum. Kitap okumaktan, müzik dinlemekten, yazı yazmak ve film izlemekten hoşlanıy..