Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

İrem Şen Büyükgürsan

http://blog.milliyet.com.tr/senirem

27 Temmuz '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Yeni Trend: Kimono Elbise

Yeni Trend: Kimono Elbise
 

Mevsim sıcak havayı püskürtünce her an daha rahat ve daha salaş stilleri arar olduk. İnce ve hafif kumaşlar, dökümlü ve bol kıyafetler, tek parça rahatlığı her stilin favorisi haline dönüştü. Yazlık elbise arayışı da tam da bu yüzden çıka geldi. 70'ler esintisi kendini bohemle tarzla sarınca şık tarzlarda anvelop kesimden beslenmeye başladı. Mevsim yaza, yaz da ağustosa getiriyor yavaş yavaş zamanı. Kabul edelim ki zaman çabuk geçiyor ve sonbahara geçişe sadece bir ay kaldı. Geçen sezon yaz mevsimini sonbahara bağlarken kimono modelleri top noktaya ulaşmış, plajdan sokağa yeni yeni transfer olmaya başlamıştı. Kimi bu durumu çok komik, kimi çok iyi, kimileri de gereksiz bulmuştu. Devir 2015 yaz trendleri içerisinde bir kez daha tazelendi ve değişti. Kimono modelleri her yanı ve neredeyse her tarzı sarıp sarmaladı. İşte şimdi de yine yaz ayının son ayında kimono elbise kaftan modeline benzeyen görüntüsüyle yayılmaya başlıyor. Plajdan sokağa, sokaktan plaja ve hatta gündelik tarzdan özel davetlere kadar ilerliyor. 

Sokak Modası: Kimono Elbise

Kimonoyla Spor Şık Kombinler

Aksesuar desteği, saç modeli, ayakkabı seçimi derken kimono elbise şık ya da spor tarzı ön plana çıkarabilir. Sezonun çiçek desenini kimono elbiseyle değerlendirebilir, şeffaf bir tarzı spor ya da şık bir duruşa doğru harekete geçirebilirsiniz.

Sokak Modası: Kimono Elbise

Çizgili Desene Gönderme

2015 trendlerine parmak basıldığında sadece çiçek desenlerin değil, çizgili ve geometrik baskılarında ön plana çıktığını görmemek ayıp olur. Sade ve iddialı olmayı mümkün kılan çizgiler kimono elbise modelleri içinde muhteşem bir seçenek. Şık bir stilin baskın geldiği bir kombin arayışındaysanız buyurun değerlendirin!

Sokak Modası: Kimono Elbise

Volanlı kol ayrıntıları, büzgülü, kuşaklı bel vurgusu, sade ve baskılı tasarımları ile kimono elbiseler her an ve her yerde stilinizi şık ama bir o kadar da zarif bir şekilde vurgulayabilir. Sade ve daha spor bir görünüm için mini elbiseleri, şık ve daha baskın bir stil için ise uzun kimono elbiseleri tercih edebilirsiniz. 

Sokak Modası: Kimono elbise

Sokak modası, trendler ve stil yazılarımı blogum -modaviki.com- üzerinden de takip edebilirsiniz. 
Ayrıca kimono elbiselerle ilgili daha fazla görselden ilham almak için "Kimono Elbise" yazıma tıklayabilirsiniz. 

 
 
Toplam blog
: 111
: 457
Kayıt tarihi
: 11.02.15
 
 

15 Ekim 1987 İzmir doğumluyum. Küçük yaşlardan başlayan yazarlık tutkum zamanla, moda editörlüğün..