Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Temmuz '14

 
Kategori
Güncel
 

Yeni Türkiyenin nesi yeni? Hasan Cemal ve diğerlerinin sorusuna yanıt...

Yeni Türkiyenin nesi yeni? Hasan Cemal ve diğerlerinin sorusuna yanıt...
 

AKP iktidarı 2002 yılında göreve geldiği andan itibaren yürütmede gücünü tam ve yerli yerinde oturtana kadar Türkiye Eski Türkiye idi. Britanya ve onun maşalarına ses çıkartmayan İstihbarat birimleri içinde Mossad ve CIA'in masalarının ofislerinin bulunduğu ve seçtiğimizi zannettiğimiz BATI KUKLASI yöneticilerin ofisleri dinleme ve gözetleme altındaydı. 

Güya bağımsızdı Türkiye. 

Oysa yürütmeden, yargıya herkes dinleme altındaydı ve herkes çizgiyi aştığı anda kendisini terör örgütü mensubu olarak buluvermekteydi. Hani Avcı'dan Ergenekon'un Halkçı tutuklularına. Ya da bir anda kasetleri çıkıvermekteydi Deniz Baykal gibi.

Eski Türkiye'yi Hasan Cemal gibi yazarlar çoğunlukla destekliyordu. Çünkü Hükümet Britanya politikalarını güçlenene kadar uygularken bunlar da ses çıkartmıyor desteklerini sürdürüyordu.

Eski Türkiye İngiltere'nin sözünden çıkmayan güdük Türkiye olduğu sürece İlimünati tayfası yazarların çoğu için de sorun yoktu. Kraliçe'den Medya patronuna ondan yazarlara silsilei Mübarekler(!) el aldıkları için durum böyleydi. 

Ülkenin Bankaları limanları satılırken hiç sorun yoktu.

Bu eski Türkiye idi. Yeni Türkiye'ye adımlar ne zaman atılmaya başlandı?

Açıklayayım...

Geçmişte çok yazdım bunu aslında. 

Yeni Türkiye için MİLAT kesinlikle Hakan FİDAN'ın atamasıdır. Onun atanması sözde müttefiklerimizde özellikle Britanya Kraliçe'nin startejistlerinde ciddi rahatsızlık uyandırdı. 

Türkiye, 80 senedir Britanya ve Müttefiklerinin izinden gideceğinin sözünü vermişken ve İstabul'un surlarını sarmalayan Kennedy caddesiyle Ruslara karşı koruma altına almışken durum hızla değişti. 

Kraliçe'nin başkanlığını yaptığı ilimünati Putin'i hedef almıştı. Putin, batı destekli ayaklanmalara karşı ilk darbeyi Rusya'da vurdu. 

Böylece Rusya'da ilimünati cephesi kaybetti. 

Putin'e karşı mücadele etsin ve Orta Doğuda HUSSAIN adıyla, siyah rengiyle AFRİKA'DA denge olsun diye seçilmediği halde Bilgisayarlarda kazandırılan Obama'da sonradan Wall Street ayaklanmalarıyla hizaya çekildi ise de asıl darbeyi "Yeni Türkiye'ye" Gezi ayaklanması ve 17 Aralıkta maşaları Paralel Din yapılanmasıyla vurmak istediler. 

Darbeci Paşalar veya İlimünati Maşaları aslında aynı yere hizmet ediyordu. Kraliçe ve Cumhuriyetçi partinin Pentagon'una.

Malum medya grupları ilimünati yandaşlığını yaparken bağımsız Türkiye oluşturma konusunda çabalayan medyayı da Hükümet yandaşlığı yapmakla, özgürlük ve demokrasiyi baltalamakla suçlamaktalar. 

Ne yavuz hırsızlık ama?

Hem ülke içinde paralel dincilerin polisleriyle çadırlara gaz fişekleri sıktırarak ayaklanma başlat, sonra bunu destekleyici yazı yaz. Gözü Erdoğan düşmanlığından başka bişey görmeyen sözde Sosyal Demokrat kesim ise ne olursa olsun ama yanımızdaysa meşrudur diyerek paralel dincileri kucakladı. 

Adam gibi Sosyal Demokrat olmak bedel ister, varoşlarla ilgilenmek ister, sözde sosyal demokrat tavırlar özde statükocu naralarla bir yere varılamazdı zaten. Varamadılar da.

Gezi ve 17 Aralık operasyonları iyi ki oldu. Bu sayede Akrep burcu olan Devlet, satürn'nün zorladığı 2012 Ekim'inden buyana bağırsaklarını boşaltıyor,bunun böyle olcağını 2011 yılında katıldığım bir TV programın da söylemiştim. O programda "Önümüzdeki yıl Türkiyeyi zorlu döneler beklemekte çünkü Satürn Akrepte olacak ve Türkiye'nin burcu akreptir" demiştim. Sınav hala devam ediyor. Bu sınavdan tamamen yenilenmiş olarak çıkacağız inşallah. 

Hasan Cemal ve "Yeni Türkiye'nin nesi yeni?" diye soran yazarlara!

1- Türkiye, artık Batı'nın dikte ettirdiği politikaları Yeni Türkiye olarak asla körü körüne uygulamayacak..
2- Türkiye kendi içideki sorunları adil, kalıcı ve etik bir tarzda çözecek ve eski Türkiyeyi isteyenler ne yarlarsa yapsınlar bunun önüne geçemeyecekler.
3- Güçlü ülke güçlü ekonomi ve Ordudan daha ziyade GÜÇLÜ İSTİHBARAT STRATEJİSİ ile olur ve Türkiye bağımsız güçlü istihbaratını oluşturmaktadır. Yeni Türkiye'yi hazmademeyenleri üzen MI6'ten emir almayan istihbaratın olması artık.
4- Yeni Türkiye ABD'nin Taksas eyaletini zengin eden silahları artık almayacak, Çin'den veya kendisi üreterek silah temin edecek. Külüstür tankları sat, sonrada milyarlarca dolara israil'e bunları modifiye et mantığı ve Türk halkının vergilerinin Batılılara verildiği dönem bitti.
5- Yeni Türkiye, Britanya'nın Ortadoğu, Balkanlar ve Kafkasya taşeronu değil artık. Eski Türkiye Firavunların soyundan gelen Kraliçenin kuklası idi. Eski Türkiye kendi halkını ve çıkarlarını düşünemeyecek kadar ve ilimünati şer cephesine karşı gelemeyecek kadar zayıftı, Londra merkezli stratejileri uygulamak zorundaydı.

Eski Türkiye artık tarihe karıştı.
Halk uyandı artık onların medya gruplarının ve yazarlanın yazdıklarına kulak asmıyor.

Bunları aslında bu soruyu soran bazı yazarların çoğu bunları biliyor ama bilmezden geliyorlar, işlerine gelmiyor.

Bazı yazılar;

Bazı yazarların bazı yazıları ve soruları...
http://www.aktifhaber.com/basbakana-sorulamayan-basit-sorular-1015921h.htm

http://www.aktifhaber.com/erdoganin-yeni-turkiyesinin-neresi-yeni-1012899h.htm

 

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..