Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Aralık '20

 
Kategori
Yılbaşı
 

YENİ YILA GİRERKEN

Her gelen yeni bir yıl bir önceki yılı aratıyor 2020 yılını tarih boyunca kimse unutmayacaktır dünya olarak evlere kapandık temizliğin hijyenin çok fazla önemli olduğunu anlamış oldu tüm dünya ve maskeyle tanıştık  rahmetli  sevgili Michael Jackson son zamanlarında maskeyle gezerdi sanki bizlere ileriki yıllarda bir mesaj vermek istermişcesine, birçok şey ögrendik bu yıl, özgürlüğümüzün değerini sevdiklerimizin kıymetini iyice  anladık, bu virüsün zengin fakir ayrımı yapmadan herkese eşit davranıp standart bir yaşam biçimi ortaya çıkardı aslında  fakat insanoğlu çiğ süt emmiş pandemi bitince çoğu insan hoyratça hayatlarına devam edecektir.

Bir yandan virüsden dolayı veya başka hastalıklardan dolayı yakınlarımızı kaybetmenin verdiği acıyla üzülüyorken diğer yandan ailemize yeni katılanlarla neşeleniyoruz.  İnsan olarak yaşadığımız bu iki zıt duygunun bir düzenleyici tarafından birbirini tamamladığını bariz bir şekilde görebiliriz.

Bana göre nasıl ki yeni bir güne umutlu bakıyorsak, yeni bir haftaya, aya umutlu bakıyorsak, yeni yıla da umutlu bakmamak için hiç bir neden yok. Varsın başımızda virüs pandemi, bir sürü dert, keder veya uğursuzluk olsun. Hiç önemli değil. Bir kapıyı kapatan diğer bir kapıyı açar.

Yeni yılın sevdiklerimize, dostlarımıza, bizlere, her daim en başta sağlık,  mutluluk, huzur, hoşgörü getirmesi  ve virüsü götürmesi dileğiyle.

                                              SEVGİ VE SAYGILARIMLA HOŞ KALIN :)

 
Toplam blog
: 6
: 219
Kayıt tarihi
: 14.12.20
 
 

Üniversite mezunuyum,okumayı yazmayı öğrenmeyi seven her geçen gün kendini geliştiren biriyim bulmac..