Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Aralık '16

 
Kategori
Beslenme / Diyet
 

Yeni yıla merhaba

Yeni yıla merhaba
 

Yeni yıla merhaba


Yeni bir yıla girmenin verdiği  mutluluğu daha da çoğaltmak amacıyla, sizlere güzel bir yazı hazırladım. Hani sizlere hep bahsettiğim güvenli ve sağlıklı gıda tüketimi önerilerim var ya? İşte bu önerimi Lösev’in yeni yılda gerçekleştirdiği bir faaliyetle harmanlayabilirsiniz. Lösev  yılbaşında sevdiklerinize alabileceğiniz bir çok gıda ürününü sizlere sunuyor.

Siz sevgili okuyucularıma 4 yıldır gönüllüsü olduğum  ve hepinizin yakından tanıdığı LÖSEV’i tekrar hatırlatmak beni sevindiriyor. Ben vakıftaki çocukların özge ablası olmaktan mutluluk ve gurur duydum hep, sizler de isterseniz buyrun anlatayım. Lösev, lösemili ve kan hastası çocukların sağlık ve eğitimini karşılayan, zamanla büyüyen , büyüdükçe güçlenen bir vakıf.  Binlerce lösemili çocuğu ve ailesini yaşama bağlayan bu kuruluş, bu kadarıyla yetinmeden içimizi ısıtacak birçok faaliyette bulunuyor. Sizlere bugün bahsedeceğim şeyler, sadece lösemili çocuklarımızın değil, sizlerin de yüzünü gülümsetecek.

Neler bu gıda ürünleri?

Ispanaklı veya havuçlu erişte,  biberli veya ruşeymli erişte , bebek tarhanası,  çikolata , kurabiye çeşitleri ( tarçınlı, Hindistan cevizli) , yöresel lezzet sepeti , sağlıklı yaşam paketi, kupada farklı lezzetler ... Bu gıdalar neden çok lezzetli peki haberiniz var mı? Bu ürünler Lösev annelerinin elinden geçiyor, bizlere zengin çeşitte ve organik ürünler sunuyorlar. Ürünler satılıyor, önce anneler sonra çocuklar gülümsüyor. Ürünlerin lezzeti de buradan, sevgiden geliyor.               

Başta sadece küçük bir binada başlayan bu “ ISPANAK LÖSEV ÜRÜNLERİ “ adını verdikleri çalışma, şimdi atölyelerde devam ediyor, üstelik sadece bir ilde değil birkaç farklı ilimizde. Birlikte üretip bir marka yaratmanın ve çocuklarımızın ücretsiz tedavilerine destek olmanın mutluluğunu biz gönüllüler de lösev ile birlikte yaşıyoruz . Bu mutluluğu siz de yaşamak isterseniz  0312 436 34 00 numaralı telefondan bilgi alabilir veya internet üzerinden lösev hediyelik eşyalar yazarak siparişinizi verebilirsiniz.

Ben işe her zamanki gibi gıda alanından baktım, peki diğer tarafı? Burada sadece gıda ürünleri değil, daha farklı hediyelik eşyalar da satılıyor. Dilerseniz, yeni bir yıla girerken Lösev’den yastık , yastık kılıfı ,kupa,  kitap, kırtasiye malzemeleri , dekorasyon ürünleri , takvim ve hatta nikah şekeri bile alabilirsiniz. Aldığınız hediyelerden elde edilen tüm gelir çocukların tedavisi için kullanılacaktır, bunu söylemekte fayda var.

Ben istiyorum ki çocuklar gülümsesin, sizler de gülümseyin.

Lösev ailesi olarak sizlere mutluluk dolu bir yıl diliyoruz.                        

Sağlıkla kalın!

Not : “ Özge ablanız sizi çok seviyor çocuklar. “                                                                 

Gıda Mühendisi – Nermin Özge BİLGE

 
Toplam blog
: 385
: 303
Kayıt tarihi
: 20.02.15
 
 

Gıda Yüksek Mühendisi  ..