Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Aralık '13

 
Kategori
Yurtiçi Tatil
 

Yeni Yılda Alaçatı ve Bodrum...

Yeni Yılda Alaçatı ve Bodrum...
 

Yeni yıl yaklaştıkça yılbaşı tatil planları da ağırlık kazanıyor. Fazla uzağa gitmeden hoş bir ortamda yemek yemek, canlı ama şehir kalabalığı olmayan bir eğlenceye dahil olmak istiyorsanız, akıllarda yaza dair anılar bırakan Alaçatı ve Bodrum yeni yıl için sizi şaşırtacak derecede hareketli ve eğlenceli.

Her mevsim gidilen Alaçatı ve Bodrum, artık sadece yazları kalabalık değil. Yılın istediğiniz bir zamanında kafa dinlemeyi, huzura kavuşmayi, eğlenmeyi ve stresten uzaklaşmayi isterseniz Alaçatı ve Bodrum en doğru adreslerden.

Yeni yılda Alaçatı ve Bodrum sokakları bir karnavala dönüşüyor. Yılbaşı partileri için özel hazırlanan Alaçatı sokakları ve Bodrum Barlar sokağı son yıllarda oldukça popüler. Müziğin hiç bitmediği ve sabah saatlerine kadar süren hareketli bir gece sizi bekliyor.

Yeni yıla coşku ve neşe içinde girmek istiyorsanız Alaçatı ve Bodrum karnavalları aratmayan sokakları, ışıklandırmaları ve havai fişek gösterlerine bayılacaksınız. Yerli ve yabancı turistlerin hep beraber sanki uzun zamandır arkadaşmışcasına eğlendiği Alaçatı ve Bodrum, yeni yıla en güzel ve mutlu bir şekilde girmenizi sağlayacak.

Yazın cıvıl cıvıl olan Alaçatı’nın Arnavut kaldırımlı sokakları yılbaşında da yaz yoğunluğunu hiç aratmıyor. Eğlencenin sokağa taşındığı yeni yıl heyecanı Bodrum’da da aynı hızda devam ediyor. Şık restoranları, barları ve butik otelleriyle Alaçatı ve Bodrum, sanki yeni yıl kutlamaları için uykusundan uyanıyor.

2013 biterken siz de son planınızı yapın ve rotanızı Alaçatı veya Bodrum'a çevirin. Pişman olmayacağınız yeni yık kutlamaları, şık menüler, harika oteller ve müthiş bir eğlencenin kapısını aralayın.

Alaçatı'da muhteşem bir yılbaşı gecesi geçirmek istiyorsanız tıklayın!

 
Toplam blog
: 67
: 2743
Kayıt tarihi
: 15.04.13
 
 

Jabiroo ismi bir tür Güney Amerika leyleğinden esinlenerek bulunmuştur. Jabiroo özel seyahat haya..