Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Aralık '12

 
Kategori
Siyaset
 

Yeni yılda daha iyi bir dünya temenni ediyorum

Yeni yılda daha iyi bir dünya temenni ediyorum
 

BU MANZARALAR İNSAN OLANLARIN YÜREĞİNİ BURKUYOR


Sevgili okuyucularım; bildiğiniz gibi 2012 yılını geride bırakıyor ve yep yeni bir yıla içimizde anlaşılması ve anlatılması olağan dışı bir hüzün ve burukluk içinde giriyoruz. Geride bırakıyor olduğumuz yılda hem ülkemizde hemde çevremizde akla hayale gelmeyecek sıkıntılar, eziyetler ve insan kıyımları yaşandı. Bakıldığında tüm bu kıyıma uğrayan haksızlığa maruz kalan insanların çoğuda hiç bir şekilde siyasetin yanından bile geçmeyen sıradan insanlar. Bir kaç örnek vermek gerekirse; uludere olayı ve pkk nın ülkemizde yaptığı kıyımlar. Polise askere ve sivil vatandaşlara yaptığı zalimce eylemler. Şimdi bunların hangisi PKK nin amacına hizmet etmiştir. Ya da Uludere olayının devletimize ne faydası olmuştur. Aynı şekilde Suriyede muhalif adı verilen ve bildik guruplar tarafından desteklenen katil sürüsünün yaptığı  katlıamlar kime ne kazandırmıştır. Olan garıban işinde güçünde ekmek peşinde koşuşan insanlara olmuştur. Hele o Muhalif denen eşkiya çetelerinin devlet memuru diye boğazlarını kesip binanın üstünden aşağıya attıkları insanları görünce kendi insanlığımdan utandım. 

Şimdi yeni bir yıla, yeni ümit ve heyecanla başlamayı çok arzuluyorum. Artık ölümler olmasın, insanlar eğer sorunları varsa konuşarak halletsin demek geliyor içimden ama nerden. Daha 2012 yılından itibaren sılahlar hazırlanıyor, yeni yeni katledilecek zavallı insanların üzerine yavaş yavaş namlılar çevriliyor. Ne yapmak istedikleride şimdiden belli. Yeni yılın gelişi eskisinın hazırlıklarından kolayca görülüyor. E kardeşim adı Esat olan diktatörden Suriye halkını kurtarıp O halkı özgürleştireceğiz yalanlarını söyleyenler barı kendileri ditatör olma heveslisi olmasalar. Tam 11 yıl oldu ülkemiz tek parti hatta tek adam yönetiminde yönetiliyor. Sayın Başbakanımız maşallah doymak bilmiyor. Yargının bütün kurumlarını eline geçirmiş olmasına rağmen hala yargının önlerine engel olmasından yakınıyor. Yoluna taş koymak isteyenler bir şekilde bertaraf ediyor. Öyleki kendi atadığı genel kurmay başkanını bie terör örgütü yöneticisi diye içeri tıkılmasına seyirci kalıyor. 

Son zamanlarda artık Ergenekonmuş, balyozmuş yok bilmem o da tv miş tamamının uydurma ve sahte olduğu bütün çıplaklığı ile ortaya çıkmaya başlayınca artık çevredende kendisine karşı ve mahkemelere karşı bazı kıbırdanmalar olmaya başladı. Daha öncelesi varda son günlerde Silivri buluşması, ODTÜ protostosu ve avukatların Silivriye gitmeleri, Sayın Başbakanımızın gördüğü ruyadan uyanmasını ve bir muhakeme etme fırsatını kendilerine verir diye temenni ediyorum.  Sayın başbanımızın kendi en yakın arkadaşlarının bile ona sonuna kadar sadık kalacağını sanması en büyük yanılgısı olabilir. Hiç kımse  bir başkasına körü körüne sonuna kadar bağlı kalmaz. Onun için sayın başbakanımız  kendisinin sandığı ortadoğunun en büyük devletinin firenini patlatırsa hiç kimse o treni bir daha durduramaz. kendisi ile birlikte Bütün ortadoğuya ve belkide dünyaya ağır bedeller ödetir  

 
Toplam blog
: 66
: 501
Kayıt tarihi
: 09.10.06
 
 

1953 yılında Trabzon' da doğdum. Ülkemizin çeşitli illerinde 27 yıl Öğretmenlik, okul müd.yardımc..