Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Aralık '16

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Yeni yılda gençleşme ile ilgili yeni kararlar

Yeni yılda gençleşme ile ilgili yeni kararlar
 

Yeni bir seneye girmek üzereyiz. Her zaman yeni yıl ile ilgili planlar yaparız. Bu sene daha düzenli spor yapacağım, daha sağlıklı besleneceğim, cildime ve yüzümdeki kırışıklıklarla ilgileneceğim, saçlarıma özen göstereceğim gibi yeni kararlarımız olur. Ve 2017’de bu kararları gerçekleştirmek için yeni bir sayfa açalım.
 
Estetik cerrahi artık günlük hayatımızın bir parçası oldu. Son yıllarda uzun yaşam ile birlikte sağlıklı ve kaliteli yaşlanma, gençleşme ve yaşlanmayı geciktirme işlemi gibi kavramlar hayatlarımız da yerini aldı.  Günümüz şartlarında doğal süreç olan yaşlanma, birçok sebepten dolayı erkenden başlıyor. Beslenme alışkanlıklarımız, stres, kirli hava ve kullanılan yanlış cilt bakım ürünleri  derken cildimiz erken yaşlanıyor ve yorgun, yaşlı görüntümüz ile  aynada karşı karşıya kalıyoruz. Cilt gençleştirme ile ilgili birçok işlemler mevcuttur. Mezoterapi, Vitamin enjeksiyonu, iple estetikler, cihazlar, kök hücreler, PRP, Fibrocell yağ enjeksiyonu ve cerrahi işlemler bu işlemler arasında yer almaktadır. 
 
Saten yüz germe; bu teknolojik sistemler içerisinde uygulama  yapıldığında  güzel sonuçların alındığı non-invaziv yöntem bir yöntemdir. Yüz gençleştirmede kullandığımız teknolojiler radyofrekans, hybrid enerji, ultrason, akustik dalga uygulamalarıdır.
 
Cildin yaşlanmasını durdurmak, sıkı ve genç bir cilt elde etmenin ilk yolu cildi canlandırmaktır. Bu canlandırmanın ilk yolu ise vücudumuzdaki kolajenlerin uyarılmasıdır.  Bu enerji aynı anda cildin her tabakasına iletilir ve enerjiye bağlı yeni bağ dokusu oluşur. Bu işleme cildin her katmanının yenilenmesi diyebiliriz.
 
Bu tarz yeni teknolojik cihazlarla akne skarları, gözenek sıkılaştırılması, lekelerin tedavi edilmesi, yüz, boyun ve dekoltenin gençleştirilmesi, antiaging uygulamaları gerçekleştirilmektedir.
Özellikle bu tarz uygulamaları erkekler de çok fazla tercih etmektedirler. Çünkü genellikle erkekler dışarıdan anlaşılmayan, kimsenin fark etmediği uygulamaları, doğal görünen gençleştirme yöntemlerini tercih etmektedirler. Hemen ertesi gün işe gidebilir, günlük hayatınıza devam edebilirsiniz. Tamamen doğal ve cildi gençleştirici görüntüler elde edilmektedir.
 
Saten yüz germe uygulamaları, oksijenli cilt temizleme yöntemleri, fokuslu ultrason, radyofrekans, hybrid enerji,peelingler, leke tedavileri  ile cildiniz, yüzünüz, boynunuz, dekolteniz; daha sıkı, daha canlı, daha parlak ve daha sağlıklı bir cilt haline gelir.
 

Op.Dr.Eser Aydoğdu

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı

www.eseraydogdu.com.tr

Facebook: Op.Dr.Eser Aydoğdu

İnstagram : @OPDRESERAYDOGDU

Twitter      : @OPDRESERAYDOGDU

 
 
Toplam blog
: 77
: 145
Kayıt tarihi
: 28.11.14
 
 

Estetik Cerrahi dünyasının sayılı kadın cerrahlarından Op.Dr.Eser Aydoğdu  Samsun doğumlu… Erciye..