Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Aralık '09

 
Kategori
Yılbaşı
 

Yeni yılda yeni umutlar

Yeni yılda yeni umutlar
 

Biraz klişe bir söylem olacak ama bir yılı daha geride bıraktık. Yeni bir yılın başlangıcı yeni umutlar, daha iyi artı bir yaşam beklentisi oluşturuyor yüreklerimizde… Nasıl girilirse bütün bir yılın öyle devam edileceğine inanılır. O yüzden de tüm güzel temenniler sunulur eş, dost akraba ve tüm sevdiklerimize. Pozitif düşünmenin gücü insan ruhuna elbette pozitif bir değer katar. Çünkü insan! umut ederse alır ancak yaşamdaki sinerjiyi…

Mutluluk!

Kimilerine göre para, ihtişam, şöhret ! Kimilerine göre sağlık, huzur ve aşk…

Bu gün yine, tazelemiş umutlarla yeni bir yıla girerken azalan yarınlarımı düşündüm! Her geçen günün ömrümden bir yaprak daha savurduğunu ve bir yaş daha yaşlandığımı. Geçen yıl yeni umutlarla en güzel temennilerle başladığımız 2009’da apansızca ebediyete göç eden dostlarımı, sevdiklerimi hatırladım. Ara sıra yaşadığım küçük mutlulukları, kaybettiğimde anladığım, meğerse en büyük servetmiş dediğim sıhhatimi düşündüm. Yeni yıla saatler kala biraz hayale, biraz da karamsarlığa bürünen halet-i ruh’iyemle 2009’un son blog’un da Milliyet Blog platformundaki tüm dostlarıma yeni yılın sağlık, mutluluk ve tüm güzellikleri de beraberinde getirmesini diliyorum.

Ülkemiz de ve dünya da, hiçbir şeyin yolunda gitmediği bir dönem, artık bizlere pek umut vaat etmese de, acımasızca akıp geçen zamana inat Fransız şairJacques Prevert’ın hayatı anlamlı kılan dizeleriyle noktalamak istiyorum.

Yeni yılda düşünün!

Yayılın çimenlerin üzerine…

Acele edin!

Er ya da geç

Çimenler yayılacak üzerinize…

 
Toplam blog
: 48
: 1807
Kayıt tarihi
: 17.07.09
 
 

Bir Nisan akşamı kışı uğurlayan, baharla gelmişim dünyaya…  Hobi olarak çeşitli tasarım etkinlikl..