Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Şubat '13

 
Kategori
Motor Sporları
 

Yeni yılın ilk testleri bu pazar günü Malezya da başlıyor

Yeni yılın ilk testleri bu pazar günü Malezya da başlıyor
 

sepang-malezya


MotoGP de yeni sezon için motorları ateşleme zamanı geldi, yarın tüm takımlar Malezya'nın Sepang pistinde yeni sezon için çalışmalara başlayacak

2013 yılının ilk testleri yarın Sepang da başlayacak, testlerin ilk iki gününde takımların set-up ve Magnet Marelli nin yeni "elektronik kontrol ünitesi" üzerinde çalışması bekleniyor.

Yeni sezonun ilk testleri stratejik açıdan büyük önem taşıyor. Bu yıl liderlik adına yarışması beklenen takımlarda önemli değişiklikler yaşandı ve buna bağlı olarak Yamaha Factory takımında efsane Rossi ve Repsol Honda da Marq Marquez yeni sezon için ciddi anlamda motorlarını tanıma şansı bulacaklar.

Geçtiğimiz sezonda Lorenzo ve Pedrosa nın kıyasıya mücadelesi gelecek sezon yani bu sezon için herkesi heyecanlandırmıştı. Lorenzo geride bıraktığımız sezonu şampiyon olarak tamamlasa da rakibi Pedrosa için "Gelecek sezonda Pedrosa ve Honda çok daha güçlü olacaklar" ifadelerini kullanmıştı. Yarın yapılacak testlerde takımların ve pilotların birbirlerinin performansını görmeleri adına stratejik önemi olan bir gün olacak.

 
Toplam blog
: 3
: 175
Kayıt tarihi
: 03.05.12
 
 

Mehmet Tugay Tekinay, 1989 yılının kavurucu yazının ağustos ayında, bir salı sabahı, Hiroşimaya a..