Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ocak '08

 
Kategori
Yılbaşı
 

Yeni yılınız kutlu olsun:)

Yeni yılınız kutlu olsun:)
 

Neleri bıraktınız geriye eski yılla birlikte? Ya da eski yıl giderken sizden neleri götürdü?

Sıkıntılarınızı, tasalarınızı, tavizlerinizi, acımalarınızı, sizin kalp kırmamak adına yapmadıklarınızı yaparak söyleyerek sizi kıranları, sevmediğiniz alışkanlıklarınızı, hatalarınızı, pişmanlıklarınızı, huzursuzluklarınızı, istemeden de olsa düşündüğünüz kötü şeyleri, en önemlisi de içinizi kurt gibi kemiren kararsızlığınızı geride bırakmayı başarabildiniz mi?

Yoksa bunları da kendinizle birlikte yeni yıla aktarmayı büyük çabanız sonucu başardınız mı?Bu çabaya rağmen yeni yıldan neler bekliyorsunuz ve neler getireceğini tahmin ediyorsunuz?

Peki hiç düşündünüz mü acaba bu yıl hiç aklınızın ucundan geçmeyen kaç yere gideceksiniz, kimler olacak yanınızda, acaba yalnız mı olacaksınız yoksa yalnızlık mı duyacaksınız kalabalık ortamlarda? Kimler bekliyor olacak sizi ya da siz neleri bekleyerek gidiyor olacaksınız? Acaba hiç aklınızın ucundan geçmezken kaç kez ziyaret edecekler sizi, kaç kişiyle tanışacaksınız, kaç kişiye tanıtılacaksınız, daha kim bilir kaç kişi yazacaksınız özlem listenize ve kaç kişinin özlem listesine ekleneceksiniz? Kim bilir nelerle uğraşacaksınız bu yıl, kimler kıracak kalbinizi, kimler acıtacak içinizi ve siz kimleri kırıp geçeceksiniz?

Arada bir kaç kişi çıkacak karşınıza içinizi ısıtan, kalbinizi çarptıran ve sevgi, huzur, heyecan salan en derininize. Kim bilir farkında olmadan siz kaç kişiye yapacaksınız bunları? Kaç gece yalnız kalıp ağlayacaksınız cılız bir ışığın altında, kaç gece kalbinizdeki çarpıntıdan uyuyamayacaksınız.

Bunları yaşatarak bu yıl kim bilir neler öğretecek size? Bir de bakacaksınız ki bu yıl da bitmiş ve yeni yılda eskimiş bütün yeniler gibi. O zaman yine bir dolu umutla ve kararla gireceksiniz yeni bir yıla daha. İstekleriniz yerine gelmeyince de kim bilir nasıl üzüleceksiniz. Peki bunun için bir çaba sarfediyor musunuz yoksa herşeyi yeni yıla mı bırakıp bekliyorsunuz? Önce siz yeni yılın sizden istediklerini verdiniz mi?

Gülümsemeyi, kendinizi, çevrenizdekileri sevmeyi, insanları kırmamayı öğrendiniz mi? Bitirdiniz mi içinizdeki öfkeyi, kendinizle kavganızı, beyninizi kemirmeyi, kararsızlığınızı boğabildiniz mi ellerinizle yani emin misiniz artık bazı şeylerden?İstediklerinizi elde edince sevinmek, şükretmek ve değer bilmek için söz verebiliyor musunuz kendinize? Eğer eminseniz artık ve bunları yapabilecek güce sahipseniz yeni yıldan umut var demektir.

İsteyin gönlünüzden geçtiğince SEVGİYLE VE DÜRÜSTÇE....

 
Toplam blog
: 11
: 425
Kayıt tarihi
: 18.08.07
 
 

23 yaşında üniversite mezunuyum. Yazı yazmaktan keyif alıyorum. Bir parça anlaşılmak gerçekten bir b..