Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Aralık '17

 
Kategori
Yılbaşı
 

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Dünyada ve Türkiye’de 2017 yılında önemli gelişmeler yaşandı. 2017 yılında Türkiye’nin uluslararası önemi ve etkisi daha da arttı. Dolayısıyla bugün; ekonomisi, gerçekleştirdiği dönüşümler, ileri standartlar, demokratik rejimi, uluslararası alandaki aktif ve yapıcı tutumu, gücü ile siyasi değeri artan; dünyanın parlayan yıldızı olarak gösterilen bir ülkede yaşamanın haklı gururu içindeyiz.

Milletimizin birlik ve bütünlüğünün korunması, büyük hedeflerimizin gerçekleştirilebilmesinde en önemli etkendir. Bütün kurumlarımız Türkiye’nin daha da gelişmesi için işbirliği içinde hareket ediyor. Çok çalışırsak ve başaracağımıza inanırsak ulaşamayacağımız hedef olamaz. Önümüzdeki yıllarda, ülkemizin daha güzel başarılara imza attığına şahit olacağız. Millet olarak bunun haklı gururunu hep beraber yaşayacağız.

Son günlerini idrak ettiğimiz 2017 acısıyla tatlısıyla sona eriyor. Bu günler geride bıraktığımız yılın muhasebesi için bir fırsat olarak değerlendirilmeli. 2018 yılının öncelikle Gaziantepli hemşerilerime sonra tüm Türkiye’ye daha sonra da tüm İslam alemine huzur, mutluluk, barış, refah ve sağlık getirmesini diliyorum.

Dünya’da, ülkemizde ve şehrimizde yaşanan ve tüm insanlığı olumsuz etkileyen, hepimizi üzen olayların 2018 de son bulmasını umut ediyorum. Umarım ki 2018 kardeşliğin ve barışın yılı olacak. Ben bu düşüncelerle yeni umutlarla karşıladığımız 2018 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa bir kez daha hayırlar getirmesini temenni ediyor, 780 bin kilometrekarenin, 80 milyon insanımızın tamamını sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.

 
Toplam blog
: 8
: 598
Kayıt tarihi
: 13.10.17
 
 

BLOGGER YEMEK PROFESÖRÜ GAZİANTEPLİ   ..