Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ekim '06

 
Kategori
Psikoloji
 

Yeniden başlamak

Yeniden başlamak
 

Boş gözlerle bakmaya başlamıştı. Artık anlamsızlaşıyordu her şey. İnançlarını kaybediyordu hayattaki beklentilerine karşı. Zaman söylendiği gibi her şeyi yoluna koyabilecek miydi? Peki kafasında onu bir an olsun rahat bırakmayan seslerden ve eskide kalmış güzelliklerden, acılardan kurtarabilecek miydi?

Yaşamın anlamı neydi? Ya da yaşadığı süre içinde kendi için neler yapmıştı. Neden yapmak zorunda bırakıldığı görevler vardı. Bu görevleri yaparken kendinden uzaklaştığının farkında mıydı? Kendi olmak için çaba harcarken başkalarını memnun etme görevi bu çabayı boşa çıkartıyordu. Artık sıkılmıştı ve etrafını kalın bir duvar gibi ören bu zorunluluklardan kurtulmak istiyordu. Fakat attığı her adım sanki boşa çıkar gibi onu umutsuzluğa itiyordu.

Yatağına boylu boyunca uzanıp düşündü. Neden yaşadığını ve ne yapmak istediğini. Verilen görevler uğruna kaybettiği sevdiğini. Bu anlamsızlık bitmeyecekti ve sevgisinin acısı dinmeyecekti. Şimdi yapmak istediği tek şey gömüldüğü yatağından bir daha çıkmayıp her şeyden kaçmak. Vazgeçtiği her şeye yeniden başlamak için bunun gerekli olduğunu düşünüyordu. Yapmalıydı ve gücünü toparlayıp yeniden başlamalıydı hayata…

Resim kaynağı : http://www.ibiblio.org/wm/paint/auth/toulouse-lautrec/i/alone.jpg

 
Toplam blog
: 194
: 1525
Kayıt tarihi
: 04.08.06
 
 

1981 yılında aslında istenmiyor olsam da geç alınan karardan dolayı hayattayım:)) Haritacıyım ve işi..