Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ocak '17

 
Kategori
Futbol
 

Yenilmemiş takım yoktur

Lider Başakşehir liderliğini devam ettirebilmek F.Bahçe ise şampiyonluk yarışında tamam mı devam mı maçına oldukça gergin çıkmışlardı. Advocaat geçen hafta çıkardığı yanlış kadrodan sonra sakatların çokluğu sebebiyle Salih ve Alper ile maça başladı. Alper geçen hafta neden beni oynatmadın hocam dercesine mükemmel bir oyun sergiledi. Salih ise maalesef F.Bahçelilerin artık umudu olmaktan giderek uzaklaşıyor. Daha 21 yaşında bir genç nasıl bu kadar hırssız, nasıl bu kadar vurdumduymaz olabilir anlamak çok zor. Daha önünde uzun bir futbol geleceği varken bu kadar çok ismi duyulurken kendini neden hiç geliştirmez acaba. Maça istekli başlayan F.Bahçe aradığı golü Ozan1ın gerçekten çok kötü bir vuruşunda topun önündeki Emre'ye çarpmasıyla Volkan Babacan ters ayağı üzerinde kalınca buldu. Ama Ozan'ın bu gole bu kadar abartılı sevinmesi herhalde birçok F:Bahçeliye biz bunlarla mı Avrupa Kupalarında başarılı olacağız dedirtmiştir. Maalesef küçük düşünen futbolculardan kurulu bir takım yarattığı için Aziz Yıldırım'ı ne kadar elekştirsek azdır.  

Golden sonra Fenerbahçe yine topu rakibe bırakınca Abdullah Avcı'nın talebeleri topa daha fazla sahip oldular. Ama yine de Kjaer'in liderliğinde Fenerhahçe defansı rakibe maç boyunca net gol pozisyonu vermedi desek yanlış olmaz. Uzaktan bir kaç şut denemesinde de Volkan Demirel geçen haftaki hantallığından uzak olunca Başakşehir boşa kürek çekti. Maçın başından itibaren Fenerbahçe için en büyük rakip Bülent Yıldırım oldu. Başakşehirli futbolcuların yaptıkları faulleri görmezden gelirken aynısını yapan F.Bahçeli futbolculara sarı kartını kullanırken oldukça cömertti. Maçın ikinci yarısında ceza sahası içinde Başakşehirli defans oyuncusu topu elle kesmesine rağmen devam ettiren Bülent Yıldırım Fernandao'nun pozisyonunda nasıl oldu da penaltı verdi anlamak çok zor. Fernandao penaltıyı her zaman attığı köşeye gönderince Volkan Babacan çok kolay bir şekilde golü önledi. 

Kaçan penaltıdan sonra oyuna giren RVP her hafta dha kötüye giden oyununa devam etti. Çok net 2 pozisyonda ne yapacağını bilemeyen yeni yetme bir futbolcu acemiliğiyle pozisyonları harcadı. Maalesef F.Bahçe bir 10 numara ve forvet bulamazsa şampiyonluk çok zor. Geçen hafta Adanaspor kalecisi İtandje maçın ikini yarısında en az 5 dakika çaldığı halde ancak +7. dakikada sarı kart görürken Volkan Demirel daha ilk yavaş hareketinde sarı kartı gördü. Hakemlerin bu tavrı devam ettiği sürece Aziz Yıldırım hiç susmasa haklıdır.

Emre Belezoğlu'nun bu maçta Fenerbahçe 10 numarası gibi oynadığını söyleyen şovmenlere de bir çift lafım olacak. Emre zaten daha iyi oynayabilseydi Fenerbahçeden gönderilmezdi.

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..