Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Nisan '14

 
Kategori
Organik Ürünler
 

Yeşil kahve ile nasıl zayıflanır?

Yeşil kahve ile nasıl zayıflanır?
 

yeşil kahve çekirdeği


Yeşil kahve son zamanlarda televizyon programları dahil olmak üzere adından çokça bahsettiren bir zayıflama ürünüdür. Zahide ile Yetiş Hayata programında dahil olmak üzere zayıflama konusunda anlatılan ve tercih edilen bu kahve sayesinde zayıflamanın mümkün olacağı açıklanmıştır. Bir kahve çeşidi olan bu kahvenin diğer kahvelerden farkı ise daha fazla antioksidan içermesidir. Antioksidan yapısı gereği vücuttaki toksin maddelerin atılmasını sağlamaktadır. Yeşil kahve içerisinde bulunan fazla antioksidan sebebiyle vücuttaki toksinleri atmaya yardımcı olması dışında aynı zamanda obeziteye neden olan yağ molekülleriyle de savaştığı gözlemlenmiştir. Doğru bir şekilde tüketilen bu kahvenin zayıflama konusunda büyük destekçiniz olacağı söyleniyor.

Yeşil kahve çekirdeği alırken ürünün hologramlı olmasına dikkat etmelisiniz. Orjinal olamayan bir kahveyi tüketmeniz içersinde ne tür katkı maddesi olduğu bilinmediği için sağlıksız olabilmektedir. Orjinal olmayan ürünleri bu nedenle kullanmamaya dikkat etmelisiniz. Bir kahve sever iseniz hem zayıflamak için hem de normal tükettiğiniz kahvenin yerine deneyebilirsiniz. Her ne kadar da yan etkisi olmadığını söyleseler bile hamile ve ağır rahatsızlığı olan kişiler kullanmadan önce doktorlarına başvurmaya dikkat etmelidirler.

Yeşil kahve edindikten sonra normal bir Türk kahvesi pişirir gibi pişirerek tüketmeye başlayabilirsiniz. Tükettiğinizde normal kahveden tadının farklı ve hafif olduğunu göreceksiniz. Yemek öğünlerinizden yarım saat önce tüketmeniz önerilmektedir. Kahvenizi sütle veya çok az tatlandırıcıyla tatlandırabilirsiniz. American Journal Of Clicinal Nutrition,Diabets,Metabolic Syndrome and Obesty ve Scranton Üniversitesinde yapılan araştırmaya göre yeşil kahve günlük her kullanımında 38 gram yağ ile beraberinde fazlaca toksini vücuttan attığı belirlenmiştir. Yeşil kahve düzenli kullanımında ciddi kilo vermenizi sağlayacaktır. Günümüzde antioksidan oranı en yüksek olarak belirlenmiş tek organik ürün olarak belirlenen bu kahve sayesinde ideal kilonuza ulaşabilirsiniz. Ancak her zaman söylediğimiz gibi sağlıklı beslenme ve egzersizle desteklemeniz halinde çok daha kısa sürede sonuç alabilirsiniz.

Yeşil Kahvenin Vücuda Etkileri: http://zayiflamayontemlerim.org/yesil-kahve-cekirdegi/

 
Toplam blog
: 37
: 13696
Kayıt tarihi
: 18.11.13
 
 

Vücut geliştirme ve fitness ile ilgili ve bu konuda çeşitli paylaşımlar yapmayı seven bir spor aş..