Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ekim '07

 
Kategori
Psikoloji
 

Yeşil pırlantalarım saçılırken

Yeşil pırlantalarım saçılırken
 

Yeşil pırlantalarım ruhumdan saçılıp sevdiklerime dokunurken ve benim enerjim onların hissedişlerini yukarıya çekmeye yardım ederken..İçimdeki özgür bırakılmaya hazır düşler ve duygular yerini bulmak isterken... Bazen düşleri elde etmek için onları bırakmak gerek. Yaşım garip mantık oyunları oynayabilir ve gizleyebilir
Yeşil pırlantalarım sonucun ne olduğunu bilmediğinde ve sadece akışa kendini bırakmaya ve yaşama evet demeyi denediğinde, renklendiklerim..
Birbirine göre taşıdığım zıdlıklar ve,
Anladım ki, ben tek bir şey değilim. Herşeyden bir şeyim sadece ve zıdlık- iletişimler hoşuma gidiyor.
Yaşam durup dururken ayağına ihtiyaç duyduklarını getirmiyor. Sadece ipuçları yolluyor. İstiyorsan gidip alıyorsun. Risk Var korku var coşku var. Ve hepsi başlangıçta belirsiz..
Kendimi iyi hissediyorum. Galiba geçmişten bu yana kendimi madde ruh tıp araştırmalar yazılarım mücadelelerim vs çok yormuşum kendimi. Yaşımdan büyük düşünceler, yaşımdan büyük amaçlarım ile küçüçük omuzlarımı kendi düşlerimin ağırlığı ile ezmişim. Buna da anlamlı yaşam demişim. Meğersem ne de çok açmışım zihnimi serbest bırakmaya, yaşamı salıvermeye.Ne de açmışım sorgulamadan gecelerimi uykuya vermeye. Ne açmışım kriterlerim olmadan diğer insanlarla paylaşım yapmaya. Ne de açmışım yaşımın getirdiği rahatlığı yaşamaya.
Ve şimdi , şimdilik ertelediğim bir kaç amaç.
Ve şimdi değiştirdiğim benliğim
Ve şimdi omuzlarım kaldırabileceğim yükler altında
Ve şimdi yaşam rengiyle akıp gidiyor yaşamımdan içinde belki hatırlayabileceğim mutla anları paylaşımları küçük çılgınlıkları ile.
Ve şimdi ruhum daha özgür esnekliği öğreniyor.
Ve şimdi iyiyim.

Anladım bazı şeyler vardır ve o şey sadece o şey ile tatmin edilir. Kısa süreli diğer şeyler ile tatmin edilse dahi uzun vadede boşluğu yön ve renk değiştirerek başka adlarla yaşamımıza sorun olarak çıkabilir.
Kitaplarla geçen hayat
Düşlerle geçen hayat
Zihnimdeki kendiliğim.
Ve gerçek yaşamın güzel küçük oyunları
Ve oyunu kuralına göre oynayışlarım
Şimdi daha zevkli.
Mutluluğumu hep hissetmem dileğimle.

resim:http://www.kolaj.org/tag/kanat/

 
Toplam blog
: 20
: 1393
Kayıt tarihi
: 28.08.07
 
 

Öğrenci ..